Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

και μια ενημέρωση - Μην σηκώνετε το κινητό

Σύνδεσμος/Link ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ» ΑΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ Ο ΕΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ----> 2130393120 ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. ΕΜΕΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ.ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΧΑΡΗ ΣΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Κ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ-ΠΑΓΙΔΑ!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΙΝΕΙ...!!! www.whocallsme.gr

ΣΕΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,, ΕΙΝΑΙ  ΕΙΠΑΝ ΚΟΜΠΙΝΑ,, ΠΟΥ  ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΛΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,, ΚΑΙ  ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΚΛΗΣΗ,,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ  ΩΣ  ΚΑΙ  25€

Το Ποντίκι web
Μην σηκώνετε το κινητό

Κομπίνα με αναπάντητες κλήσεις και γραπτά μηνύματα με αριθμούς κινητών τηλεφώνων υψηλής χρέωσης που «ματώνουν» την τσέπη του συνδρομητή έχουν στήσει επιτήδειοι και απατεώνες.

Το τελευταίο διάστημα ένας μεγάλος αριθμός συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας δέχεται αναπάντητες κλήσεις ή γραπτό μήνυμα στο κινητό του, πολλές φορές αργά τη νύχτα ώστε να μην απαντήσει.

Σύμφωνα με τα «Νέα» ο σκοπός είναι απλός. Να καλέσεις πίσω ή να απαντήσεις στο sms στον αριθμό που βρίσκεις στο κινητό σου τηλέφωνο. Αυτοί όμως οι αριθμοί είναι συνήθως εξαιρετικά υψηλής χρέωσης.

Ο τρόπος που στήνεται η κομπίνα: 

-Γίνεται αναπάντητη κλήση στο κινητό (συνήθως νυχτερινές ώρες)
-Ο χρήστης βλέπει την αναπάντητη κλήση και καλεί τον αριθμό για να δει ποιος τον αναζητούσε
-Το νούμερο που καλεί είναι μία διεθνής κλήση και μάλιστα εξαιρετικά υψηλής χρέωσης
-Λίγα δευτερόλεπτα «φουσκώνουν» το λογαριασμό 10 – 25 ευρώ

Οι αριθμοί στους οποίους δεν πρέπει να απαντούν οι συνδρομητές

+3598920111 (Βουλγαρία)
+37127913091(Λετονία)
+375602605281(Λευκορωσία)

Παράλληλα, οι απατεώνες στέλνουν και μαζικά sms σε τυχαίους αριθμούς και μετά περιμένουν οι συνδρομητές να καλέσουν πίσω προκειμένου να τους χρεώσουν και να εισπράξουν ένα μέρος τα διεθνών τελών κλήσεων.

1 σχόλιο:

  1. καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. εμένα μου χτύπησε το κινητό στο εξωτερικό όταν ήμουν και μου έφαγε όλο το roaming..

    ΑπάντησηΔιαγραφή