Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ARIS, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ,,ΕΩς ΤΗΝ GREEN PEACE

Φίλε Λορεντζάτε με δύσκολο και «επικίνδυνο» θέμα καταπιάστηκες.
Δεν κάνω πλάκα χα χα.
Σοφιανοπουλαίοι με αρχή και τέλος κάτι σαν τον Ωνάση, ένα μεγάλο μπέρδεμα.
Αεροπορικό «ατύχημα» τους διέλυσε και τους δύο με 3-4 χρόνια διαφορά (περίοδος εφταετίας).
Διέλυσε και η καθαρά Ελληνική φαρμακοβιομηχανία τότε. Είναι κάποιες υποθέσεις μυστήριες που δεν γνωρίζω αν έχουν αναλυθεί όπως θα έπρεπε, όπως τόσες άλλες βέβαια, που καθόρησαν το μέλλον της Ελλάδας. Μόνο βαρύγδουπες λέξεις ακούμε Βασιλεία, Δικτατορία, Δημοκρατία, Σοσιαλισμός, Αριστερά, Δεξιά, που καπελώνουν την πραγματική ιστορία αυτού του δύσμοιρου και περήφανου λαού εμποδίζοντάς τον να βρει το σωστό δρόμο να ζήσει όμορφα. Και λύση δε θα υπάρξει έτσι ποτέ, γιατί απλά δεν υπάρχει η αληθινή ιστορία μας για να μας διδάξει. Λες κάτι και αμέσως ταμπελιάζεσαι νεοταξίτης, αναρχοκουμουνιστής, πασόκος, δεξιός, άθεος, και δε ξέρω τι άλλο, η αλήθεια έτσι χάνεται και επικρατεί ο Ελληνικός Μεσαίωνας που συμφέρει αυτούς που συμφέρει.
Την ανάλυση όμως πως έφαγε τα 7 γκόλ η Βραζιλία όλοι την ξέρουν. Έ αφού τη γνωρίζουμε ας βγάλουμε και ψωμί να φάμε από δαύτηνε.
Δε θα συνεχίσω απλά κάποια προσωπική μου εμπειρία θα πω λίγο άσχετη.
Οι Σοφιανοπουλαίοι μένανε σε μια μεγάλη βίλα – βίλες ακριβώς αποκάτω από το σταθμό του ηλεκτρικού στα κάτω Πατήσια σε ένα πολύ μεγάλο οικόπεδο.
Αυτό που μου είχε κινήσει τη προσοχή ήταν μια ιδιότροπη οριζόντια ανεμογεννήτρια στη ταράτσα, σχετικά μεγάλων διαστάσεων με τρείς περιστρεφόμενες κούπες σαν αυτές που έχουν τα κότερα (σε μικρογραφία βέβαια) για να μετρούν τη ταχύτητα του αέρα. Αυτό ήταν και η αφορμή να ψάξω και να βρώ πολύ πιο παλιά ποιος την είχε κατασκευάσει μέσα στο κέντρο της Αθήνας.
Ψάχνοντας λοιπόν έμαθα αρκετά για τους Σοφιανοπουλαίους.
Και μια λεπτομέρεια:
Το 77΄ δικάσανε το Σοφιανόπουλο (ένα από τα αδέλφια) για τα πετρέλαια και το 78΄ ίδρυσε ο γέρος Καραμανλής τη μετέπειτα ΔΕΠ – ΕΚΥ. Την εταιρεία που έψαχνε για πετρέλαια μέχρι το 96 που τη διαλύσανε πλήρως (300 άτομα είχε).
Αυτή η εταιρεία λοιπόν για τους σημερινούς πολιτικούς, όλους δεξιούς - αριστερούς κατά τα λεγόμενά τους στα ΜΜΕ δεν υπήρξε ποτέ και μόλις πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι επιτέλους δημιουργήθηκε κρατικός φορέας για ανεύρεση και διαχείριση εκμετάλλευσης των Ελληνικών υδρογονανθράκων και ξεπουλήματος βεβαίως βεβαίως…
Θα δείξει και μεγάλη προσοχή στο θαλάσσιο περιβάλλον βεβαίως βεβαίως…
Ο Γιωργάκης το είπε πετρέλαια δεν υπάρχουν χα χα χα χα.
Μόνο που τσιμεντώνανε τις γεωτρήσεις!
Ποια πολιτική παράταξη δε το ήξερε αυτό?
Μήπως η πατριώτισσά μας η Παπαρήγα?
Να πα να την αρωτήσετε και να μου πείτε τι σας είπε!
Μας δουλεύουνε ρέεεεεεεε.
Δεν ξέρω αν είναι για καλύτερα, ή για χειρότερα αλλά μας δουλεύουνε ασύστολα.
Ίσως να σας μπερδεύω με τη τελευταία σκέψη μου αλλά «παίζει μπάλα» και αυτό.



Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

ΠΟΡΟΣΝΙΟΥΣΣ
aris12 Ιουλίου 2014 - 10:00 μ.μ.
…«και σε έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε δεκαεννέα (19) πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων διαφόρων εταιρειών».
Αν το αδίκημα ήταν μόνο αυτό σπουδαία επιτυχία για δημοσίευση!
Μου θυμίζει τα ανέκδοτα με τον Τοτό.
Ελπίζω με τα όσα «άπιαστα» γίνονται αντιληπτά γύρω μας σε βάρος της νεολαίας τουλάχιστο, να γίνομαι κατανοητός.
Και είναι κρίμα.
Μου θυμίζει την «επιχείρηση» που έγινε τη πρώτη χρονιά της καθιέρωσης της ερασιτεχνικής άδειας αλιείας, όταν κατόπιν καρφώματος προφανώς ημέρα Κυριακή δυο με πολιτικά έπιασαν τον γράφοντα να κουβαλάει 3-4 ψαράκια στη πλατεία ενός χωριού, όταν όλοι οι βράχοι πάρα έξω αλλά και μέσα ήταν ξέξασπροι από τους δυναμίτες. Και ακόμα οι βράχοι δεν έχουν συνέλθει. Έπιασαν τον εικοσαήμερο νονό της παρανομίας! Χα χα. (Τόση ήταν η άδειά μου).
Αλήθεια εφέτο που έχω άδεια αλλά καταργήθηκε ο θεσμός κινδυνεύω για ανυπακοή?
Πρέπει να τη καταστρέψω???
Αυτό δε το είχα σκεφτεί!
Γνωρίζει κανείς?
Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.  to στο http://porosnews.blogspot.gr/2014/07/k-to.html#comments
Τώρα με το συμπάθιο αλλά εκειό που εύρηκα εγώ είναι ότι σε λένε Μορφέα όχι Ορφέα. Χουά χα χα χα χα χα χα σε Aπίθανο.....'Οποιος βρει πως γίνεται, ας μας το πει....(OΡΦΕΑΣ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ)

Αχάαα μήπως γυρνάει έδεκει πουθενά ο Μητσοτάκης να βγάλουνε μαζί μια φωτό?? Χα χα χα. Το φύτεμα τση οικογένειας στην Ελλάδα δε το πέτυχε ο Κοκός αλλά στο μαλλί ο μπαγάσας πέτυχε διάνα!! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε Οι διακοπές στη Κεφαλονιά του τ.Βασιλικού ζεύγους συνεχίζονται

Κύριε Μανωλάτε με βάλατε σε σκέψεις άσχημες…
Καιάδας ήδη λειτουργεί στη κοινωνία μας!
Απλά χρησιμοποιείται αντίστροφα. Ρίχνονται μέσα όλοι οι μη προβληματικοί και μη επιζήμιοι. Χα χα, δυστυχώς.
Ο κοινωνικός αυτοματισμός (και η χρησιμότητα του Καιάδα), λειτουργεί για το καλό του συνόλου όταν τα κοινωνούντα μέλη έχουν την εμπειρία της προσφοράς ενός εκάστου για το κέρδος όλων, άρα και των ιδίων και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διαφυλάξουν την ποιότητα λειτουργίας της κοινωνίας τους.
Στην κοινωνία μας ποια χρονική στιγμή υπήρξε αυτό το παράδειγμα?
Έχετε καταλάβει ότι έχει χαθεί η έννοια του καλού πολίτη, του καλού ανθρώπου, η έννοια της αγάπης και της εμπιστοσύνης προς τον διπλανό?
Τους μόνους σωστούς ανθρώπους που έχω συναντήσει είναι αυτοί που βρίσκονται μέσα στον Καιάδα, και ευρισκόμενοι εντός του χάνονται τα πρότυπα για τη νεολαία, την ελπίδα για το αύριο.
Εσείς έχετε βρει και απ΄ έξω?
Λέτε να ήμουν άτυχος???
Πατριώτες Viva Mafia θα φωνάζουν τα παιδιά μας αύριο, πιστά αντίγραφα των ……….
Μην έχετε ψευδαισθήσεις.
Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.
Μια συμβουλή θα έδινα, προσοχή στα προϊόντα προς εξαγωγή. Οι αγοραστές δεν είναι πλέον στην εποχή της συναλλαγής του Ζακυνθινού με το τάλαρο και το παγανέλι. Παράδειγμα ας γίνει η υπόθεση της φέτας. Το εμπόριο δεν έχει αγιοσύνη, αλλά άμα καβαλάς το καλάμι κάποτε σπάει και τσακίνεσαι. Περισσότερη προσοχή σε κάποια πράγματα δε βλάπτει. Χουά χα χα χα χα χα χα. σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ AEGEAN AIR

επισης

√Δείτε αποκλειστικές φωτο απο το εσωτερικό του σκάφους.
 

H παρουσία του θρυλικού σκάφους στο Αργοστόλι συνέπεσε με μια ιστορική και θλιβερή επέτειο για την οργάνωση της Green peace.
Μέρα μνήμης σήμερα για το Rainbow Warrior

Σαν σήμερα , 10 Ιουνίου 1985, Γάλλοι μυστικοί πράκτορες βομβάρισαν το Rainbow Warrior με συνέπεια να σκοτωθεί ο φωτογράφος της Greenpeace Fernando Pereira. Το σκάφος βρισκόταν στον Ειρηνικό Ωκεανό διαμαρτυρόμενο για τις πυρηνικές δοκιμές στον Ειρηνικό. Η κυβέρνηση επέλεξε να απαντήσει σε μια ειρηνικη διαμαρτυρία με θάνατο. Η συνέχει όμως της δράσης του Rainbow Warrior απέδειξε ότι η ειρηνική διαμαρτυρία έχει επικρατήσει και τίποτε δεν μπορεί να βουλιάξει το ουράνιο τόξο(Rainbow)
 
 ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ  ΣΥΝΔΕΣΜΟ  http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=51604&Itemid=152


Μη μου πείτε ότι έρκεται και αυτό το κότορο το γκρινπισσιάνικο να ψάξει για τον «Οδυσσέα» και το κανάλε του? Γιατί και οι άλλοι για ευγενείς σκοπούς είχανε πλακώσει και εμείς κοιμόμασταν με τα τσαρούχια. Και βγαίνουνε και κάτι συνεχιστές καί αναπτύσσουνε την ίδια θεωρία περί Παλκής. Σου λέει κουτοπονηρίστικα: Αφού το λένε οι της Οξφόρδης κάτι θα ξέρουν, πάμε και εμείς τουγκέδερ κολαούζοι και κάνουμε και το κομμάτι μας. Γιατί δε γράφουμε και για το κανάλε που θα βρούνε το περισσότερο πετρέλαιο? Εκεί μας θέλω μάγγες! Χουά χα χα χα χα χα χα χα. σε Το θρυλικό ιστιοφόρο της Green Peace, στην Κεφαλονιά


Κλαίει και η μάνα μου στο Pinto, κλαίει κ΄ η Παναγιά… (Κινδυνεύω και από το μουσικάντε για πνευματικά δικαιώματα κλπ.). Έτσι να δουν πως αλλάζει πόδια η μπάλα και μπαίνει στα δίκτυα οι δικοί μας, που θέλανε σώνει και καλά να τσου γράψει η ιστορία εκεί στο ματς με τη Κόστα Ρίκα και τσου έγραψε στα αποτέτοια της. Αν και γενικώς σε αυτή τη διοργάνωση κάτι δεν πααίνει καλά μου φαίνεται. Χουά χα χα χα χα χα.
σεΤο... ημίχρονο του τρόμου! (vids)
http://porosnews.blogspot.com/2014/07/vids.html?showComment=1404900774801#c5149166297934045605

Σωστότατος Poros αλλά παρέλειψες ότι περνώντας 2-3 χιλιετίες μεγάλωσε - μεγάλωσε έφτασε μέχρι τη Βραζιλία. Εκειό πάλε που θέλει έρευνα είναι γιατί αφού ήτανε made in Greece τσου Δελφούς, τση Βραζιλίας έγραφε in Deutschland gemacht !! Χουά χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΟΜΦΑΛΟΣ ή Ο ΦΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ?

 Καλά καλοί μου φίλοι Ποριώτες, είστε μπέηδες κατά που φαίνεται! Όλοι οι Έλληνες τραβάμε κουπί τόσα χρόνια και εσείς δε το έχετε πιάσει ακόμα ούτε στο χέρι? Χα χα χα χα χα χα χα χα. σε μαθηματα κωπηλασίας στον Πόρο! Παρουσίαση στις 12 Ιουλίου στις 10:00 στα Αράγια
http://porosnews.blogspot.com/2014/07/12-1000.html?showComment=1404888477652#c4672481515596724221
KAI ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ  ΣΤΟ  FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου