Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

σχολιασμός-ερωτηση ..,,προς Λάζαρο κολώνα

Γιάννης Αλεξάκης άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο αρχαιολόγος Δρ. Λάζαρος Κολώνας": 
ΣΤΟ  http://pronoikefalonias.blogspot.gr/2012/04/blog-post_30.html

Δια τον αξιο Ελληνα Αρχαιολογο, Λαζαρο Κολωνα. κε Καθηγητα. Τωρα βεβαια ειστε στη συνταξη, αλλα ο λογος σας εχει παντα αξια. Εχω μια σοβαρη ερωτηση να σας κανω, και τωρα που ειστε στη συνταξη και δεν φοβαστε την Αρχ. Υπηρεσια, θα μας δωσετε μια καλη απαντηση νομιζω, χωρις φοβο και παθος. Η κα ΣΟΥΛΒΑΤΖΗ, ισχυριζεται οτι βρηκε στην Αιγυπτο, ['η, σχεδον βρηκε], τον ταφο του Μ. Αλεξανδρου, και το σπουδαιο που λεει μεχρι σημερα, ειναι, ΟΤΙ , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΗΣ. Εγινε πολυ νταβαντουρι πανω στο θεμα αυτο. Τηλεορασεις, ραδιοφωνα, συνεντευξεις, χαμος. Αν δεν εχω λαθος, τα τελευταια χρονια, εισαστε προ'ι'σταμενος στην Αρχ. Υπηρεσια στην Αθηνα. Συγουρα γνωριζεις την αληθεια. Πες την. 'Εχεις ηθικη υποχρεωση να το κανεις. Οταν ησουνα στην Αρχ. Υπηρεσια στην Πατρα, ισως θυμασαι, που σου εστειλα με το ΚΤΕΛ ενα δεμα με ευρυματα, [θρυσματα αγγειων, χαλκινα νομισματα, απο την περιοχη Αιτωλικου], και μου ειπες στο τηλεφωνο, οτι ειναι βυζαντινα και επι τουρκοκρατιας. Κανε μας τη χαρη και πες μας αυτο που ρωταμε. Ευχαριστω. 
POROSNEWS:

Πολλά  τα ερωτήματα και  από εμένα  ,,τόσο στον κύριο Κολώνα,, όσο και στον κύριο  Σωτηρίου,, σχετικά με τα της περιοχής μας  ,,αλλά  ποιος ενδιαφέρεται?????



12 Νοε 2014
Η ΜΕΤΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΠΟΧΗ. http://porosnews.blogspot.com/2014/11/blog-post_45.html · POROSNEWS: Την ευθύνη της Λ.Ε' Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας ανάλαβε η αρχαιολόγος Δρ Ερωφίλη... POROSNEWS.
17 Αυγ 2014
την αρχαιολόγο, Γεωργία Στρατούλη. Οι ανασκαφές έφεραν στο φώς αρχαιολογικές επιχώσεις που μαρτυρούν τη χρήση του Σπηλαίου από την Νεότερη Νεολιθική (μέσα 6ης χιλιετίας) έως την Πρώιμη Εποχή του Χαλκού (μέσα ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου