Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ Norman Atlantic

norman-atlantic-fire-630x400
AΠO  E-KEFALONIA.NET
Ελληνας είναι τελικά ο επιβάτης που έχασε τη ζωή του κατά την επιχείρηση διάσωσης από το φλεγόμενο Norman Atlantic.
Πρόκειται για τον Γιώργο Δούλη. Ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του όταν παγιδεύτηκε μαζί με τη σύζυγό του στη γλίστρα. Η γυναίκα του Θεοδώρο Δούλη διασώθηκε και βρίσκεται στην Ιταλία.
Αρχικά η είδηση έγινε γνωστή από την ιταλική εφημερίδα Corriere Della Serra.
ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ  ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ
Την δεύτερη λίστα με τα στοιχεία διασωθέντων του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “NORMAN ATLANTIC” που βρίσκονται επί του πλοίου “ABY JEANNETTE”, όπως διαβιβάστηκε από τον πλοίαρχο του ανωτέρω πλοίου, έδωσε το υπουργείο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ
Οι εθνικότητες των επιβατών: 1 Ρουμάνος, 2 Ρώσοι, 6 Αυστριακοί, 2 Ούγγροι, 10 Ελβετοί, 1 Κροάτης, 8 Γεωργιανοί, 5 Σύροι, 1 Σουηδός, 1 Καναδός, 2 Ουκρανοί, 1 Αιγύπτιος, 18 Γερμανοί, 54 Τούρκοι, 2 Αφγανοί, 22 Αλβανοί, 1 Μαλτέζος, 7 Βούλγαροι, 3 από την ΠΓΔΜ, 2 Βρετανοί, 22 Ιταλοί, 3 Ολλανδοί, 3 Βέλγοι, 9 Γάλλοι, 2 Ιρακινοί, 234 Έλληνες.

Από το πλήρωμα: 22 Ιταλοί και 34 Έλληνες.
Δείτε την δεύτερη λίστα διασωθέντων ΕΔΩ
ΚΑΙ  ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΤΕΣ ΠΛΟΙΩΝ,,ΣΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ  ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ





Ζήτημα ζωής και θανάτου να πιάσουν τα ρυμουλκά το «Norman Atlantic» πριν πέσει η νύχτα - Το ένα ρυμουλκό ξεκίνησε από την Κέρκυρα, αλλά επέστρεψε στο νησί λόγω κακών καιρικών συνθηκών - Το δεύτερο απέπλευσε από την Πύλο και βρίσκεται εν πλω προς την περιοχή του ατυχήματος


Συγκλονιστικές φωτογραφίες απο   

http://news.sky.com/story/1398669/ferry-on-fire-britons-trapped-on-burning-boat

ΕΝΩ ΤΟ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΠΛΟΙΟ,,ΣΥΝΕΧΩς ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ

ΟΠΩς ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ   ΧΑΡΤΕς ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ

http://www.enikos.gr/images/resized/590_eaf79d5e31c350c92d89cb4db0baa4a0.png
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο Super Puma έχει απογειωθεί και προσπαθεί να προσεγγίσει το φλεγόμενο πλοίο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, ενώ από τους 478 (επιβάτες και πλήρωμα), 150 άτομα έχουν ήδη μετεπιβαστεί ήδη σε σωσίβια λέμβο του κινδυνεύοντος πλοίου και 42 εξ αυτών έχουν μετεπιβιβαστεί με ασφάλεια στο πλοίο «Spirit of Piraeus», που είναι δίπλα του.

Όπως ανέφερε, επίσης, στην περιοχή επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αφού πνέουν άνεμοι εντάσεως και 9 μποφόρ σε συνδυασμό με χαλάζι και βροχή, ενώ το επιβατηγό «Cruise Europa» έχει καθελκύσει επιτυχώς σωσίβιο λέμβο, προκειμένου να υπάρξει προσπάθεια μετεπιβίβασης επιβατών από το φλεγόμενο πλοίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου