Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι, στην νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου, κοντά στην διασταύρωση της βιομηχανικής περιοχής Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο έγινε όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.
Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας διέκοψαν την κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.
Ταυτόχρονα, πυροσβέστες και διασώστες ανέσυραν νεκρό από τα συντρίμμια, τον οδηγό τους ενός εκ των δύο οχημάτων και τραυματισμένα δύο ακόμα άτομα. Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του ενός κρίνεται από τους γιατρούς, ως εξαιρετικά σοβαρή. Η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν για αρκετή ώρα μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, ενώ λίγο πριν από τις 4.30 δόθηκε στη κυκλοφορία το ρεύμα προς Πάτρα.
Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Πατρών.
Πηγή: news.gr & Inkefalonia.gr


Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 Νιοχώρι Κυλλήνης: Επέστρεφε από την κηδεία του πατέρα της η 51χρονη που σκοτώθηκε στα Τσουκαλέικα Σοκ προκαλεί η είδηση πως η 51χρονη Ε.Κ. από το Νιοχώρι Κυλλήνης, που σκοτώθηκε στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου το μεσημέρι της Παρασκευής, επέστρεφε από την κηδεία του πατέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο πατέρας της πέθανε το πρωί των Χριστουγέννων και οι οικογένειες των παιδιών του που ζουν εκτός Ηλείας, ειδοποιήθηκαν για το γεγονός και έσπευσαν να ταξιδέψουν για το χωριό τους, μέσα σε λίγες ώρες. Η κηδεία του πατέρα της 51χρονης έγινε το πρωί της Παρασκευής και λίγη ώρα αργότερα η 51χρονη με το σύζυγό της Γ.Μ. πήραν το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr με άλλο αυτοκίνητο ακολουθούσε το όχημα που επέβαιναν οι γονείς του, ο γιος της οικογένειας που ήταν αυτόπτης μάρτυς του τραγικού δυστυχήματος. Ο 55χρονος που οδηγούσε και το αυτοκίνητο έχασε τη ζωή του ακαριαία στην μετωπική σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα - και η οποία τραυματίστηκε ελαφρά - ενώ, η 51χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της. Η είδηση του θανάτου της 51χρονης βύθισε μέσα σε λίγες ώρες και πάλι το Νιοχώρι Κυλλήνης στο πένθος. Τραγική μοίρα έλεγαν οι συγχωριανοί της, να "φύγει" το παιδί λίγες ώρες μετά τον πατέρα και με τέτοιο τρόπο... Πηγή ilialive.gr Αναρτήθηκε από neohorikillinis.blogspot.com στις 21:12 

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου