17 Δεκ 2014
Σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 30 ή 32 εκ. αδειάζουμε τη βασιλόπιτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, για 45΄-50΄. (Εάν θέλουμε να ξεφορμάρουμε ολόκληρη την πίτα από το ταψί, πρέπει πριν ...
04 Ιαν 2011
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΛΙΚΑ 1 Φλυτζανι του τσαγιου αμυγδαλοψυχα 1 φλυτζανι του τσαγιου φρεσκο βουτυρο η βιταμ 2 φλυτζανια του τσαγιου ζαχαρη ...6 αυγα3 1\2 φλυτζανια αλευρι σκληρο2 κουταλακια του γλυκου ...
26 Δεκ 2012
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ,ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ. ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ. ΥΛΙΚΑ. 1 κιλό αλεύρι για Τσουρέκι-ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (8 κούπες του τσαγιού), 200 γρ. μαργαρίνη (1 κούπα του τσαγιού), 250 γρ. ζάχαρη (1+¼ κούπες του ...
1
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου