Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ (81-75)

Παρακολουθήστε βίντεο διάρκειας σχεδόν 10' με τα καλύτερα στιγμιότυπα του ντέρμπι στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που βρήκε νικητές τους ερυθρόλευκους με 81-75 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βασίλη Σπανούλη. Απολαύστε το... - See more at: http://www.redgoal.gr/2013-10-08-15-44-04/item/18547-olympiakos-pao-81-75-video#sthash.GeCqmkrL.dpuf



Video

ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το ντέρμπι των "αιωνίων" μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής της Basket League, το Σάββατο (19:00). Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν "ζωντανοί" στο "κυνήγι" της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, αφού η ήττα τους από τη Νέα Κηφισιά, τους έχει αφήσει ήδη πίσω.
Από την πλευρά τους, οι "πράσινοι" γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης στο ΣΕΦ, θα καπαρώσουν από τώρα την πρωτιά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και θα μπορέσουν να στρέψουν χωρίς προβλήματα, την προσοχή τους στο Top 16 της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Ματ Λοτζέσκι, κανονικά στην αποστολή της ομάδας. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη, ενώ εκτός "μάχης" έχει τεθεί ο ανέτοιμος, Ιωάννης Παπαπέτρου. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά στη σύνθεσή του, τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Τζούλιαν Ράιτ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπιζαν.

Εκτός θα μείνει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Σε σύνολο 57 αναμετρήσεων ανάμεσα στις δυο ομάδες, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν 42 νίκες. Οι "πράσινοι" έχουν 14 νίκες, όμως οι εννέα από αυτές είναι για τα play off.
Σε αγώνα κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός μετράει έξι σερί νίκες, ως γηπεδούχους. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Αναστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου