Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σκάφος με λαθρομετανάστες ,τελικα στην Κέρκυρα

ΜΕ ΠΗΓΗ  http://epta.tv

Έκτακτο: Σκάφος με λαθρομετανάστες ανοιχτά των Πετανών

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας έφτασαν πριν λίγο, που μας ενημερώνουν για σκάφος που πλέει ανοιχτά της Παλικής, με εκατοντάδες λαθρομετανάστες, ίσως και 400 άτομα. Δείτε τις φωτογραφίες από το marinetraffic.com για την πορεία του σκάφους. lathrometanastes2
και  σημερινη ανάρτηση kef.press
Στην  Κεφαλονιά το περιμένανε στην Κέρκυρα πήγε!   Λαθρομετανάστες στους Βαρδιάνους??
 http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE0LzEyLzMwL2JsdWVza3k0NTc2NjcuanBn&t=635555366264363737&w=820&h=457&a=Left

Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο «Blue Sky» σημαίας Μολδαβίας - Σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό πλέει δύο μίλια δυτικά των Οθωνών - Προς τα εκεί κατευθύνεται ελικόπτερο Sikorsky και η φρεγάτα «Ναβαρίνο»

Πλοίο με παράνομους μετανάστες (περίπου 700 άτομα) εξέπεμψε σήμα κινδύνου δυτικά της Κέρκυρας, μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού 112.Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υπάρχουν οπλισμένοι άνδρες στο πλοίο.

Η ιταλική ακτοφυλακή ειδοποίησε άμεσα για το συμβάν τις ελληνικές Αρχές και στο σημείο αναμένεται να καταφθάσει ελικόπτερο Sikorsky του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και η φρεγάτα «Ναβαρίνο» που βρισκόταν στην περιοχή στα πλαίσια των ερευνών για το Norman Atlantic.

Το πλοίο κατά το Πολεμικό Ναυτικό βρίσκεται νοτιοδυτικά των Οθωνών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Σπύρο Ανδριώτη πρόκειται για το φορτηγό πλοίο Blue Sky σημαίας Μολδαβίας.

Όπως είπε ο κ. Ανδριώτης το πλοίο βρίσκεται 3 μίλια νοτιοδυτικά των Οθωνών και είχε κατεύθυνση λιμάνι της Κροατίας.

Στην περιοχή κατέληξε ο κ. Ανδριώτης επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες γεγονός που δεν επέτρεψε στον ΟΛΚ να στείλει ρυμουλκά προς βοήθεια του πλοίου.
 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Πληροφορίες για οπλισμένους άντρες πάνω στο πλοίο
→ http://goo.gl/qJSvRV
→ «Σήμα κινδύνου» από πλοίο δυτικά της Κέρκυρας με 700 επιβάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου