Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Εφυγε» απρόσμενα ο Α/Π του ΠΣ .Δ. Μυλωνάς- ΨΗΦΙΣΜΑ Περιφερειακού Συμβουλίου

http://imerazante.gr/wp-content/uploads/2014/12/milonas.jpg 
                                                                           
 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                               Κέρκυρα, 6 Δεκεμβρίου 2014
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ
Τηλ.: 26610-39606
Email:grafeio_typou@pin.gov.gr               


ΨΗΦΙΣΜΑ Π.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Δ. ΜΥΛΩΝΑ


Ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες , ο πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΙΝ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του συναδέλφου και αντιπροέδρου του Π.Σ. Διονύση Μυλωνά.
Η είδηση του θανάτου  του, η οποία μας ανακοινώθηκε λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, μας άφησε όλους άφωνους και μας βύθισε σε βαθύ πένθος.
Η ειλικρινής μας θλίψη δεν οφείλεται απλά στο θάνατο ενός συναδέλφου, αλλά προπάντων στο ήθος που επέδειξε κατά την πολύχρονη προσφορά του στα κοινά και ειδικά στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Ο θεσμός γενικά και η ΠΙΝ ειδικότερα θα είναι από σήμερα πολύ πιο φτωχή.
Ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, ο πρόεδρος και τα μέλη του Π.Σ εκφράζουν  τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και στο πένθος τους.
Ας είναι για τους αγαπημένους του παρηγοριά εκτός των άλλων η ανάμνηση της ορμητικής του προσωπικότητας και της πολυσχιδούς προσφοράς του στο δημόσιο βίο.


 
 
 
 
«Εφυγε» απόσμενα  ο  Α/Π του ΠΣ .Δ. Μυλωνάς-Διακοπή Περιφερειακού ΣΥμβουλίου

Ένα βαρύ εγκεφαλικό πριν μερικές ημέρες ήταν η αιτία του θανάτου του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Διονύση Μυλωνά.

Ο Διονύσης μαχητής της ζωής έδωσε σκληρή μάχη μαζί με τους γιατρούς τους και την αγάπη της οικογένειάς του για να συνέλθει, πέρασε δύσκολα χειρουργεία . Δυστυχώς κατέληξε σήμερα νωρίς το πρωί.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο που πληροφορήθηκε το θανατό του στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, θα διακόψει τις εργασίες του σε ένδειξη πένθους και σύσωμοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι αύριο Κυριακή θα μεταβούν στην Ζάκυνθο για την εξόδιο ακολουθία.

Βαρύ το πένθος και μεγάλη η απώλεια και  για το νησί του τη Ζάκυνθο . Ο Διονύσης ήταν από τους πλέον αγαπητούς πολιτικούς του νησιού.

Ας είναι φωτεινός ο δρόμος του στο μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου