Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

η παρουσία του Σωματείου στην διεθνή Έκθεση τουρισμού στο Metropolitan Expo

Αθήνα 7/12/2014 .    δείτε περισσότερα  στην σελίδα  ..  http://porostoday.tumblr.com/
Ο Πόρος  στην διεθνή Έκθεση τουρισμού  στο  Metropolitan Expo  5.6.7.  Δεκεμβρίου 2014

Το  Σωματείο  Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων ‘’οι Προννοι’’ συμμετέχει  ομαδικός  στην έκθεση τουρισμού, και με προσφορά τέσσαρες διανυκτερεύσεις δωρεάν από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με την κλήρωση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες .

Προς στο παρόν προηγήθηκαν αρκετές συναντήσεις μεταξύ τουριστικών πρακτόρων που έδηξαν ενδιαφέρων για την περιοχή μας
Το Σωματείο με την παρουσία του  ευελπιστεί σε καινούρια ανοίγματα για τον Πόρο για την  επόμενη σεζόν . Χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επισκέφτηκαν  το περίπτερο της Κεφαλονιάς οργανωμένο για πρώτη φορά από το Δήμο Κεφαλονιάς , η παρουσία του τουριστικού πράκτορα Κεφαλλονίτη  ‘’Katsouris Travel’’ που κάλυψε  εν μέρος με τα διαφημιστικά φυλλάδια και τον χάρτη του Πόρου που μοιράστηκαν  κατά χιλιάδες, όπως παράλληλα και άλλη μια κλήρωση δωρεάν προσφορά από την ένωση ξενοδόχων.  Η κυρία Σίσση Αντονάτου αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης έδωσε ένα δυνατό παρών με το διαφημιστικό υλικό των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων ,καθώς και ο νέος πρόεδρος των ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης ,Γεράσιμος Τιμοθεάτος . 
Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κύριος Γεώργιος  Τζωρτζάτος  μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς βρήκαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα βασικά θέματα που αφορούν τον Πόρο , ελπίζουμε στην ειλικρίνειά του σε αυτά που μας κατάθεσε να υλοποιηθούν το συντομότερο.  Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για το νησί μας  απαντά ο κύριος αντιδήμαρχος  Ε. Κεκάτος  στο θέμα του τουρισμού, καθώς και η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί κορυφαίο γεγονός για της συνάντησης τον επιχειρηματιών και τουριστικών πρακτόρων, ο Δήμος ανάλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει δωρεάν το περίπτερο στους εκθέτες αφού η περιφέρεια απουσιάζει. Ο κ. Μεταξάς μαζί με τον κ. Άννινο συζήτησαν επίσης με το κ. Κεκάτο για τα καυτά θέματα που αφορούν την περιοχή Ελειού Πρόννων . Ενδιαφέρων είχε η παρουσίαση τοπικών προϊόντων από το Ληξούρι με το αγρόκτημα Φωρέστη , καθώς και το Κεφαλλονίτικο κρασί Ρομπόλα .
Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια για την ανάδειξη  του νησιού μας, καθώς και στο φίλο μας Σταύρο Κορκό την Κατερίνα Χαραλαμπάκη που όλες αυτές τις ημέρες  με το χαμόγελο  πληροφορούσαν τους επισκέπτες.      
Επ/πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου