Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ KEFALONIAPRESS ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ


Περάσαμε μια πολυ ήσυχη νύχτα. Είχε αρκετούς μετασεισμούς αλλά σε μικρή ένταση. Σήμερα είναι μια καινουργια μέρα και ελπιζουμε για το καλύτερο. Καλημέρα πατριώτες!


ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ

Σε συνέχεια της προηγούμενης σχετικής ανακοίνωσής μας και μετά από επικοινωνία με τις υπόλοιπες αρμόδιες Δημοτικές Υπηρεσίες σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 27/01/2014 και μεθαύριο Τρίτη 28/1/2013 καμία μονάδα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών ΔΕΝ θα λειτουργήσει λόγω της σημερινής συνεχόμενης σεισμικής δραστηριότητας προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος Μετασεισμικός Έλεγχος όλων των Κτιρίων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου μας.
Για τα αποτελέσματα των ελέγχων και την επαναλειτουργία των μονάδων αυτών θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση και με επικοινωνία σας με τις κατά τόπους δομές.

Από το γραφείο Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Διονύσιος Κοκκόσης

Η ΚΕΔΗΚΕ ενημερώνει όλους τους φορείς και μεμονωμένους πολίτες που χρησιμοποιούν τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους της Επιχείρησης ότι, οι χώροι θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφαλείας και θα παραδοθούν για χρήση εφόσον ελεγχθούν από τα αρμόδια κλιμάκια τεχνικών

Το super fast θα έρθει σε περιπτωση που χρειαστεί να κοιμηθουν άνθρωποι στις καμπίνες. Ειναι επιβεβλημένο απο το σχέδιο "Ξενοκράτης", μην ανησυχείτε για αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται να κοιμηθούν σπίτια τους .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου