Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΑ?/

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΠΡΕΣΣ
 
                                                                            
 
 
Είναι εμφανής ο κίνδυνος που υπάρχει πλέον στο έργο του Χάρακα. Το ρήγμα μετά τον σεισμό της 26ης  Ιανουαρίου καθημερινά μεγαλώνει... Ποιος θα ρισκάρει την ζωή του δουλεύοντας πάνω από μία χαράδρα που συνεχώς μεγαλώνει?
 Ίσως γίνει νέα χάραξη του δρόμου, τούνελ ή έστω ένας παρακαμπτήριος πάνω από το βουνό... Θα χρειαστεί νέα μελέτη, αυτό είναι σίγουρο... Λέγοντας άλλη μελέτη, θα χρειαστούν χρόνια (3 τουλάχιστον) ώστε να εκπονηθεί... Αν σταματήσει τελείως το έργο , η Έρισσος θα έχει σοβαρό πρόβλημα τους καλοκαιρινούς μήνες.. Δεν υπάρχει δρόμος αρκετά μεγάλος για να διασταυρωθούν δυο μεγάλα φορτηγά στην πάνω Έρισσο... Μέσα στα Κομητάτα ή μέσα στο Νιοχώρι??
 Χώρια που ο άλλος δρόμος (Καλόν Όρος ή Κάμπος Ανάληψης) για κάνα δύο χιλιόμετρα είναι σκέτο χώμα και φεύγει με τις βροχές.. Να σου υπενθυμίσουμε πως, και οι δυο αυτοί δρόμοι, δεν έχουν κίτρινη διαγράμμιση, αλλά και ούτε τα "μάτια της γάτας"..  
 Η Περιφέρεια πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα , να γίνει εκτίμηση της κατάστασης και αποφάσεις για το τι γίνεται από δω και πέρα.
 ΗΔΗ  Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΜΗΝΑ!

1 σχόλιο:

  1. Λοιπόν το βρήκα!
    Άμα θα γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό άλλο τόσο θα γένει και η γέφυρα στο Χάρακα.
    Και για όλα φταίει εκειό το πουλί που πάει και κάνει τη φωλιά του κάθε Άνοιξη απά στο ξωμύτη έδεκει πιο πάνου από κειό το σπίτι εκείνου του κουρλού.
    Έτσι και στο Βοτανικό λέανε: Δε γένεται το γήπεδο γιατί φωνάζουνε οι οικολόγοι επειδή έδεκεις πάει και γεννάει τα αυγά του ο κορμοράνος του Βοτανικού.
    Κλώσα – κλώσα ο κορμοράνος τόσα χρόνια πουλιά δεν έβγαλε (τα αυγά ήτανε κλούβια φαίνεται) και Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο είναι ακόμα!
    Ποιο πουλί ορέ παιδιά πάει και κάθεται στο Σκόλοπα?
    Επολλαπλασιάστηκε καθόλου, ή τρώγοντας την ακτινοβολία του αιώνα από τσι κεραίες του πέσανε τα σπερματοζωάρια?
    Άσε που και οι Θιακιοί που είναι φόρα παρτίδα με τσι κεραίες και δεν έχουνε καταλάβει ότι κάνουνε κάθε μέρα ακτινογραφίες δε βλέπω να πολλαπλασιάζονται.
    Αλλά οι Θιακιοί υπάρχουνε ακόμη τουλάχιστο, το πουλί το βλέπει κανένας???
    Το κανονικό πουλί εννοώ πονηρούληδες. Χα χα χα χα χα.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή