Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Πολύ πιθανή από φέτος η καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση των Ιονίων Νησιών

Μία πολύ σημαντική είδηση “έβγαλε” η πρόσφατη μεγάλη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και στην οποία συμμετείχαν εκ μέρους των νησιών μας ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης.
Όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι είναι σφόδρα πιθανή από φέτος και κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου η κάθετη ακτοπλοική σύνδεση μεταξύ των νησιών του Ιονίου με καθημερινό δρομολόγιο από Κέρκυρα-Ζάκυνθο διαμέσου της Κεφαλονιάς κάτι που θα σημάνει περαιτέρω τουριστικά οφέλη για τα νησιά μας. Μάλιστα υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ακτοπλοική εταιρεία ενώ στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν εξελίξεις.

Επίσης στη σύσκεψη ο Υπουργός Μεταφορών Χ. Σπίρτζης δεσμεύθηκε για την γρήγορη αδειοδότηση των υδατοδρομίων που σήμερα φτάνει τα 2(!!!) χρόνια και έτσι η Περιφέρεια θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση των μελετών και στην κατασκευή των υδατοδρομίων σε όλη την Περιφέρεια τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν στους Δήμους ή στα Λιμενικά Ταμεία.
ΠΗΓΗ  PORTONI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου