Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παύλος Παπαδάτος στην εκπομπή “KONTRA24”



Άκρως ενδιαφέρων ήταν το πάνελ και κυρίως η συζήτηση στην  χθεσινή  εκπομπή  του Αιμίλιου Λιάτσου  «ΚΟΝΤRA24».
Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών ήταν και ο Παύλος Παπαδάτος, πολιτευτής της ΝΔ, Επικοινωνιολόγος-Οικονομολόγος.  Οι άλλοι καλεσμένοι ήταν οι:
Τσαγκάρης Δημήτρης – Οικονομολόγος
Μάρδας Δημήτρης – Καθηγητής Οικονομικών – Πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Β’ Θεσσαλονίκης
Οικονόμου Βασίλης – Δικηγόρος – Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ
Γιαννακοπούλου Νάντια – Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ
Γεωργιάδης Μάριος – Βουλευτής Ένωσης Κεντρώων Α’ Αθήνας – Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ενωσης Κεντρώων
Μελιγγώνης Γιώργος – Πολιτικής Συντάκτης Εφ. «Η Αυγή» - «matrix24.gr»


Το κύριο μέρος της συζήτησης ήταν για το κλείσιμο της αξιολόγησης. Ο Παύλος Παπαδάτος για το συγκεκριμένο θέμα είπε ότι του θύμιζε λίγο πολύ την εποχή του Χρηματιστηρίου όπου όλοι συζητούσαν για αυτό και είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η γνωστή «μεγάλη φούσκα»!!!

Ο κος Παπαδάτος υποστήριξε ότι αντί να ασχολούμαστε άπαντες με την αξιολόγηση καλύτερα θα ήταν να ασχοληθούμε με την αναδιοργάνωση των οικονομικών διαδικασιών της χώρας μας! Ανέφερε σαν παράδειγμα την χαμένη ευκαιρία που είχε για να αναπτυχθεί η γεωργία και η κτηνοτροφία της χώρας,  μέσω  των δεκάδων δις εκατομμυρίων των ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Συνέκρινε μάλιστα την Ολλανδία με την Ελλάδα και ανέφερε κάποια εντυπωσιακά νούμερα. Είπε ότι η Ολλανδία έχει 20.000 τμ χιλιόμετρα καλλιεργειών και εξάγει 82 δις γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων. Σε αντίθεση με την Ελλάδα που έχει 40.000 τμ χιλιόμετρα καλλιεργειών και εξάγει μόνο 5,2 δις αντίστοιχων προϊόντων.

Τέλος υποστήριξε ότι το ΔΝΤ είναι σύμμαχος της χώρας τι στιγμή που και την μείωση του χρέους πιέζει τους γερμανούς να κάνουν,  αλλά και θεωρεί αδιανόητη την απαίτηση των γερμανών να ζητούν- απαιτούν από την Ελλάδα πλεόνασμα 3,5% μετά το 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου