Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Η ΣΑΜΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ

Τελευταίες "πινελιές" στον Καραβόμυλο.... Την προσεχή Τετάρτη το πρώτο και ιστορικό παιχνίδι (Φώτο-Δηλώσεις)


Τελικά βρέθηκε τελικά το ποσό των που απαιτείτο για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο Καραβομύλου και πλέον το όνειρο των ποδοσφαιριστών, αλλά και των κατοίκων της περιοχής και των χωριών της Σάμης, παίρνει «σάρκα και οστά» και επιτέλους θα δουν την ομάδα της περιοχής τους να αγωνίζεται σε έναν ανθρώπινο αθλητικό χώρο. 
Σε ένα γήπεδο «στολίδι» για την περιοχή το οποίο αντικειμενικά χρεώνεται στον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Π. Δρακουλόγκωνα, ο οποίος έκανε ένα πραγματικό αγώνα για να φανεί συνεπής στο «στοίχημα» που είχε βάλει με τον εαυτό του, για αυτό το σημαντικό αθλητικό έργο, που μόνο οφέλη μπορεί να φέρει για την αθλητική νεολαία της περιοχής και όχι μόνο!
Έτσι μετά και από την αδειοδότηση από την επιτροπή γηπέδων, το γήπεδο του Καραβομύλου ανοίγει και επίσημα τις πύλες του, να φιλοξενήσει τους υπόλοιπους αγώνες της Σάμης στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αλλά και το τοπικό κύπελλο.
Ήδη μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στα αποδυτήρια και στην περίφραξη με το έργο να ολοκληρώνεται. Σήμερα μάλιστα μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν εκεί, οι πάγκοι των αναπληρωματικών από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Την προσεχή Τετάρτη λοιπόν, στις 3 το απόγευμα, θα είναι μια διαφορετική ημέρα για την νεολαία. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και στο γήπεδο Καραβομύλου, που σίγουρα θα «ντυθεί» στα γιορτινά του, η Σάμη στο δικό της «σπίτι», θα φιλοξενήσει για τον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα του τοπικού Κυπέλλου, τους Πρόννους.
Το Sportsthea έκανε μια «έφοδο», με τον συνεργάτη του, στο συγκεκριμένο γήπεδο και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε όσα παραπάνω αναφέρουμε.
Να ευχηθούμε στην Σάμη, αλλά και τις άλλες ομάδες της περιοχής, να είναι καλά να το χαίρονται, και να έχουν καλούς αγώνες.
Και μια συμβουλή. Όλοι πρέπει να το σεβαστούν και να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση και να αθλούνται επιτέλους, σε πραγματικές αθλητικές συνθήκες!
Συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν, αυτό το «στολίδι» για την περιοχή, να είναι σήμερα έτοιμο να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του αθλητισμού, γενικότερα στην περιοχή.
Δείτε φώτο που τράβηξαν οι συνεργάτες μας στην περιοχή, αλλά και δηλώσεις των ανθρώπων αλλά και των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Σάμης.
Προσπαθήσαμε να βρούμε και τον κ. Αντ/ρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και τις δικές του δηλώσεις.
Πρόεδρος Σάμης Νίκος Ρασσιάς:
δειτε την αναρτηση http://sportsthea.blogspot.gr/2017/02/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου