Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δήλωση περί κλεψίτυπου δημοσιεύματος




Το κείμενο με τίτλο «Ληξουριώτικο Καρναβάλι» το οποίο συνοδεύεται από ιστορικό μονόφυλλο του 1888 «Προς τους κατοίκους του Δήμου Ληξουρίου» και από την παλιά σατιρική αφίσα του 1889 με τίτλο «Η ανακάλυψις του Ληξουρίου υπό του Κολόμβου εν έτει σωτηρίω 1889», έχει σταλεί από το προσωπικό μαιλ μου (geramos@otenet.gr)  και πρόκειται για πνευματικό δημιούργημά μου.
Το πνευματικό αυτό υλικό έχει δημοσιευτεί ως κείμενο και αρχειακό-φωτογραφικό υλικό στα φύλλα  της τοπικής εφημερίδας  του Ληξουριώτικου καρναβαλιού
« Ο Καρνάβαλος».

Οποιαδήποτε  άλλη δημοσίευση του παρόντος κειμένου ή τμημάτων αυτού, καθώς και των δυο φωτογραφιών- ντοκουμέντων αποτελεί κλεψίτυπο προϊόν. Προστατεύεται από τις διατάξεις της Ελληνικής Νομοθεσίας  Ν. 2121/1993 όπως  έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και όποιες μετέπειτα τροποποιήσεις έχουν ακολουθήσει και τις διεθνείς συμβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται απολύτως η άνευ γραπτής αδείας μου καθ’ οποιοδήποτε  τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό ή άλλο) η αναπαραγωγή του.
Η δήλωσή μου  αυτή είναι αποτέλεσμα κλεψίτυπης  δημοσίευσης   που έγινε σε ηλεκτρονικά  τοπικά μέσα και φέρει υπογραφή άλλου προσώπου πλην εμού.
                                                       Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός

                                                                  14- 2- 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου