Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

COSMOS 96,5 – Δημήτρης Αλοϊζος : Συνεχίζουμε δυναμικά!Ευχαριστούμε!

Επειδή κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις σχετικά  με την  απουσία μου, τις τελευταίες 2 εβδομάδες, από την εκπομπή του 9.65, "Στα Υπόγεια είναι η Θέα» επιθυμώ να δηλώσω ότι αυτή οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε προσωπικούς λόγους, που δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τις αισχρές "καταγγελίες" των γνωστών- αγνώστων εναντίον του Σταθμού και του ιδιοκτήτη του, Βασ. Καμπίτση.
Και επειδή ουδέποτε άφησα αναπάντητη οιαδήποτε ΒΡΩΜΙΑ, οφείλω να διευκρινήσω οτι

Μια αναγκαία απάντηση του Φ. Χαλιώτη


1. Τα περί "συνταξιούχων δημοσιογράφων" δεν με αφορούν,  αφού, ΔΕΝ είμαι (ακόμα) συνταξιούχος αλλά, ενεργός, μάχιμος δημοσιογράφος.
2. Η συμμετοχή μου στην συγκεκριμμένη εκπομπή,  δεν συνεπάγεται ουδεμία αμοιβή, χρηματική η... άλλη. Κίνητρο για την ραδιοφωνική μου παρουσία ήταν, είναι και θα είναι, η φιλία μου με τον Δημήτρη Αλοίζο και η κοινή μας απόφαση να προσφέρουμε ότι μπορούμε, όσο μπορούμε, στον τομέα της ελεύθερης και αδέσμευτης ενημέρωσης , στο νησί μας, χωρίς κηδεμόνες, εντολείς ή άλλους, άμεσα ή έμμεσα, «ιδεολογικούς προϊσταμένους »! Και επιθυμώ να διαβεβαιώσω όλους εκείνους που...ανησυχούν οτι, με τη πρώτη ευκαιρία θα βρεθώ και πάλι πίσω από το μικρόφωνο του 9.65, μαζί με τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Αλοίζο στον οποίο εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου περαστικά και σιδερένιος ..
Φώτης Χαλιώτης
(Πάντα) ενεργός και μάχιμος , ΜΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Δημοσιογράφος..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΟΙΖΟς  
Συγχαρητήρια στον εκλεκτό συνάδελφο Ξενοφώντα Ευαγγελάτο για το ρεπορτάζ του και για τα καλά του λόγια. Πράγματι ετσι εχουν τα γεγονόντα και σωστές οι πηγές του... Αυτό δε σημαίνει πως ο σταθμός σταματάει να εκπέμπει, Συνεχ.ιζουμε δυναμικά, οπως ολα αυτά τα χρόνια.Σε οτι με αφορά και στην ειλικρινή σχέση που εχουμε, σας διαβεβαιώ, πως ο λόγος που σταμάτησα την εκπομπή, ειναι μόνο και μόνο, μια επέμβαση που επρεπε να εχω κάνει απο τον Μάιο, αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έβρισκα τον χρόνο. Με αυτήν την ευκαιρία θα αφεθώ στα χέρια του , εξαίρετου γιατρού Γιάννη Φισφή, που του εχω απεριόριστη εμπιστοσύνη,για να κοιτάξω και την υγεία μου.
Εφ οσον ολα πάνε καλά, να ειστε σίγουροι οτι θα επιστρέψω πιο δυναμικά .Δε θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη σας και τα πιστεύω μου.
Ευχαριστώ απ τα βάθη της ψυχής μου. ολους εσάς που απο χθές επικοινωνείτε μαζί μου και για τις ευχές σας.
Σε λίγο και πάλι μαζί.
Δημ. Αλοϊζος

Δεν κοπάζει με τίποτε η τρέλα των ανώνυμων καταγγελιών στο νησί μας. Στόχος αυτή τη φορά των γνωστών-αγνώστων, οι οποίοι καταγγέλουν Φορείς, Θεσμούς και…
EFIMERIDAKEFALONIA.GR
KAI

Πριν μερικές ημέρες ο ιδιαίτερα δημοφιλής τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός COSMOS 96,5 ιδιοκτησίας του πρ. Αντιδημάρχου Ελειού Πρόννων Βασίλη Καμπίτση, έγινε…
KEFALONIAPRESS.GR|ΑΠΟ SYSADMIN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου