Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΟΙ ΦΩΝΕς ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ!!

Συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο είχαν επαγγελματίες του Πόρου

(POROSNEWS :ΗΔΗ  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ  ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ  ΔΡΑΣΕΙς  ,, (ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ-ΓΕΦΥΡΑ ΑΥΤΟΨΙΑ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΣΕ ΑΝΝΙΝΑΤΑ,,,  ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ  ΝΑ  ΔΟΥΜΕ  ΕΡΓΟ ΠΑΝΤΟΥ)  
-Τελικα   και  το θετικοτερο,, οτι  υπαρχει επισημη φωνη επαγγελματιων από  Πόρο,, κατι που 
μεχρι  στιγμης  εχει λειψει απο τον τοπο μας!  Συγχαρητηρια  επιτελους  για την κινητοποιηση!
Μετα εποχη κλεισίματος Τράπεζας,, η δευτερη μεγάλη φωνη αγανάκτισης!
Ακολουθει η αναδημοσιευση του ρεπορταζ απο Πορτονι,,, και  τακτικες αναφορες και από μένα  στο μελλον!!
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακολόγκωνα αλλά και με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση είχαν σήμερα επαγγελματίες και κάτοικοι του Πόρου για τα προβλήματα της περιοχής.

Οι  επαγγελματίες επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη με βασικό αίτημα την διάνυξη αλλά και τσιμεντόστρωση του αγροτικού δρόμου που οδηγεί από Πόρο προς Ασπρογέρακα, Αννινάτα και Άη Γιώργη, ο οποίος παραμένει εδώ και δεκαετίες χωμάτινος με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τη πρόσβαση στα γύρω χωριά.
Η διάνυξη του συγκεκριμένου αγροτικού δρόμου αποτελεί επιθυμία των κατοίκων της περιοχής καθώς πολλοί έχουν χτίσει και μένουν ήδη στο άλλοτε μεγάλο χωριό του Ασπρογέρακα που καταστράφηκε με τους σεισμούς του ’53 αλλά και στα Αννινάτα καθώς θεωρούν ότι η τσιμεντόστρωση του δρόμου θα φέρει ανάπτυξη στην περιοχή που παραμένει για χρόνια εγκαταλελειμμένη.
Ο κ. Δρακουλόγκωνας από τη μεριά του υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει έστω και τμηματικά στην τσιμεντόστρωση του δρόμου από τον Πόρο προς τον Ασπρογέρακα καθώς δεν υπάρχει η απαραίτηση χρηματοδότηση που να καλύπτει ένα τέτοιο έργο ενώ αύριο το πρωϊ θα μεταβεί στην περιοχή μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας για να δει από κοντά τι ακριβώς χρειάζεται να γίνει.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία των κατοίκων και των επαγγελματιών του Πόρου επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου και εκεί συνομίλησε με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση για τα προβλήματα της περιοχής, όπως το Λιμάνι, τη γέφυρα που ενώνει τον Πόρο με τα Αράγια αλλά και τον βιολογικό.
Ο κ. Παρίσης όσον αφορά το Λιμάνι έδωσε αμέσως εντολή στο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξη Μοσχονά να επιληφθεί του θέματος αναθέτοντας σε ηλεκτρολόγο να αλλάξει τις κολώνες άμεσα ενώ θα προχωρήσει σιγά σιγά και η εκβάθυνση του λιμανιού στα σημεία που αράζουν τα κότερα και για την γέφυρα ο Δήμαρχος τόνισε ότι είναι στην αρμοδιότητα του Στρατού. Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι ο βιολογικός θα ξεκινήσει από το Λιμάνι και σιγά σιγά θα καλύψει  όλο τον Πόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου