Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΠΑΘΗΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 Εχω τη Σκάλα στην καρδιά μου για αυτό και είμαι υποψήφιος στις τοπικές εκλογές
 
spathis_koritsia.jpg
 

Ο Παναγής Σπαθής είναι γέννημα θρέμμα  Σκαλισιάνος. Στην Σκάλα γεννήθηκε, έβγαλε το σχολείο, συνέχισε στο Γυμνάσιο της Πάστρας και τελειώνοντας επέστρεψε για να εργαστεί με τον πατέρα του, στα «μηχανήματα», αναλαμβάνοντας χωματουργικές εργασίες.
 
spathis_mixanima.jpgΈνας νέος άνθρωπος 30 χρονών, που συνειδητά επέλεξε να ζήσει στο χωριό του, να ακολουθήσει την απλή ζωή , τις οικογενειακές συνήθειες : εργασία, εκκλησία την Κυριακή, φίλοι στο καφενείο του χωριού και χόμπυ τον αθλητισμό.
 
Η αγάπη του για το χωριό του ήταν που μέτρησε στην απόφασή του να κατέβει υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στον Συνδυασμό του Μάρκου Κοτσιλίνη.
 
 Ο ίδιος στο προεκλογικό του φυλλάδιο, αναφέρει:
 
Είμαι έτοιμος μετά τις εκλογές, χωρίς πολλά λόγια, να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, να λειτουργήσει το χωριό που μεγάλωσα, νοικοκυρεμένα. Κάθε πληγή που συναντάμε καθημερινά να κλήση, ακούγοντας πάντα τους συμπατριώτες μου, θέλω λοιπόν συλλογικά, η Σκάλα να είναι παράδειγμα προς μίμηση και περήφανα οι Σκαλησιάνοι να χαίρονται που ζουν στο τόπο τους, διαφημίζοντας κάθε επίπεδο ομορφιάς του.
 
ΓΝΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
 
spathis_podilato.jpgΕύκολες και γρήγορες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του χωριού.
Εμπειρία σε τεχνικά και κατασκευαστικά έργα.
Αποδεδειγμένα αντιμετωπίζω τους συγχωριανούς μου με σεβασμό και αξιοπρέπεια, προσφέροντας τους πολλές φορές έμπρακτα την βοήθεια μου σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει ανεξάρτητα εθνικότητας και προκαταλήψεων.
Ένα ακόμα όνειρο είναι να επιδιώξω κατεύθυνση της νεολαίας προς στον αθλητισμό.
 
 
Τον Παναγή Σπαθή, προτείνει ένας άλλος νέος , ο φίλος του Αποστόλης Τραυλός :
 
travlos_apostolos.jpgΗ νεολαία δίνει δυναμικά το παρόν σε αυτές της εκλογές!
 
Ο Παναγής Σπαθής, ένας νέος από τη Σκάλα, μαζί με το Μάρκο Κοτσιλίνη, είναι έτοιμος να αποδείξει ότι τα όνειρα πρέπει να γίνουν αληθινά.
 
Ο τόπος χρειάζεται την στήριξη ανθρώπων που θέλουν να αφιερώσουν το χρόνο και τις γνώσεις τους στη καλή διαχείριση των αναγκών του τόπου.
 
Για τη Σκάλα και όλο το νησί είναι ευκαιρία να εμπιστευτούμε το μέλλον μας σε άτομα ικανά και εργατικά, που μπαίνοντας πρώτη φορά στα κοινά έχουν όρεξη, ενθουσιασμό και πείσμα να αλλάξουν τα στερεότυπα και τα κατεστημένα των προσωπικών συμφερόντων, που χορτάσαμε τόσα χρόνια και ήταν εις βάρος του γενικού καλού και της προόδου της Κεφαλονιάς.
ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου