Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=498410&v=0&q=80&w=300&h=225Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, προβλέπει έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, από απόψε τη νύχτα... στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, οι οποίες από τις πρωινές ώρες αύριο Τέταρτη θα επηρεάσουν και το υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία την Πελοπόννησο (κυρίως δυτική και νοτια), τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη βόρεια και ανατολική Θεσσαλία, πιθανώς πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και την Εύβοια και από το απόγευμα τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και προς το βράδυ τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα.

Ιδιαιτέρα για την Αττική προβλέπονται καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές, για το μεσημέρι - απόγευμα της Τέταρτης.


Από το απόγευμα της Τέταρτης, τα ισχυρά φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα βαθμιαία θα ασθενήσουν και την Πέμπτη θα περιοριστούν σταδιακά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκανησα και θα εξασθενήσουν.


Παράλληλα από το βραδυ της Τέταρτης στο βόρειο Αιγαίο και κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και στο υπόλοιπο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 8 και τοπικά 9 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση και σε ορεινές περιοχές της βόρειας και πιθανώς της κεντρικής Ελλάδας θα σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_5820.html#more#ixzz13TPNvEKf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου