Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Α.Ο. ΠΡΟΝΟΙ ,ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΖΑΝΑΤΑ, ΜΕ ΝΙΚΗ!!!

«ΣΕΦΤΕ» ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ

Την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα πέτυχε ο Α.Ο. Πρόννων, που επικράτησε με σκορ 2-1 της Σάμης (φωτό), το απόγευμα του Σαββάτου (30/10).
Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων έως το 60’, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 των αντιπάλων τους, σ’ ένα παιχνίδι κέντρου, κυρίως, ανάμεσα στις δύο ομάδες, που «κατέβηκαν» στο γήπεδο των Τζαννάτων με στόχο τη καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή (αμφότερες είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα).
Το συγκρότημα του Δήμου Παντελειού, που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την πρωτοβουλία των κινήσεων, έκανε το 1-0 αρκετά νωρίς, στο 11, με δυνατό σουτ του νεαρού Χιόνη, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος, οι Πρόννοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο 55’ ο έμπειρος Κυριάκος Κουρκουμέλης με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Καλλιβωκά στο 81, με τη Σάμη να έχει σαφή υπεροχή στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, δίχως όμως να καταφέρει κάτι καλύτερο από τη μείωση του σκορ.
Η διαιτησία του κ. Μολφέτα ήταν καλή, όπως επίσης και των Βοηθών Διαιτητών, Βασιλόπουλου και Γαβρά.
Α.Ο. Πρόννοι: (Δ. Παντελειός) Κατσιλίδης, Ρασσιάς (75’ Μανέντης), Αναγνώστης, Διαμαντάτος, Λιναρδάτος, Κ. Κουρκουμέλης, Σολωμός, Ζαπάντης (70’ Καρδαράς), Χιόνης (77’ Ντεμάι), Ρουμελιώτης, Δ. Καμπίτσης.
Σάμη: (Β. Μιχαλάτος) Κρητικός, Άλντο (50 Καππάτος), Ζησιμάτος, Αυγερινός, Μωραϊτης, Αλυσανδράτος (70 λ.τρ. Νικολοβιέννης), Γιάν. Αμούργης, Αρ. Αμούργης, Καλλιβωκάς, Δευτεραίος, Φιλιππάτος (50 Άννινος-Χωραφάς).
Επιμέλεια: Φώτης Τσιλιμιδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου