Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΥ






“ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΗ”
Αγαπητοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες,
τα τελευταία χρόνια, αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για αρκετά και μείζον θέματα που απασχολούν την Κεφαλονιά και σχετίζονται με την ανάπτυξη της και την καλύτερη ζωή των κατοίκων. Παρακολούθησα ,πρότεινα, άσκησα κριτική για πολλά θέματα που αφορούσαν την Κεφαλονιά όπως την Γέφυρα  De Bosset στο Αργοστόλι, την Κ.Υ.Α. για τον Εθνικό Δρυμό του  Αίνου , το οδικό δίκτυο, την τουριστική ανάπτυξη, την ασφάλεια, την εφαρμογή νησιωτικής πολιτικής για τα νησιά μας και πολλά άλλα, προτείνοντας αναπτυξιακή στρατηγική με συγκεκριμένη στόχευση.
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 σηματοδοτούν μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς ο «Καλλικράτης» φιλοδοξεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών έχοντας μάλιστα μεγάλη μεταφορά αρμοδιοτήτων στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησα πολλές συναντήσεις και έκανα πολλές συζητήσεις με ανθρώπους  από όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα του νέου μας Δήμου. Μοιράστηκα τις σκέψεις ,αντάλλαξα προβληματισμούς, αφουγκράστηκα τις αγωνίες τους, συναισθάνθηκα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Το Μνημόνιο έφερε  την Ελληνική οικογένεια σε δυσβάσταχτες  συνθήκες διαβίωσης. Γνωρίζω από πρώτο χέρι την ανασφάλεια που διακατέχει την νεολαία μας λόγω της ανεργίας, την αβεβαιότητα του εμπορικού κόσμου για το μέλλον αλλά και την αγωνία των ηλικιωμένων για τι αύριο που ξημερώνει.
Πιστεύω ότι μόνοι μας όλοι εμείς που κατοικούμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας και να τον παραδώσουμε καλύτερο στα παιδιά μας.
Με όπλα την εμπειρία, την ειλικρίνεια και την εντιμότητα που χαρακτηρίζουν το άτομο μου αλλά και κυρίως το δυναμισμό μου στη διεκδίκησης δικαίων αιτημάτων κατέρχομαι στις εκλογές του Νοεμβρίου ως υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» του Αλέξανδρου Παρίση.
Παραμένοντας ακλόνητος στις απόψεις μου για μια πραγματικά καλύτερη Κεφαλονιά, αποφάσισα να στρατευθώ με τον Αλέξανδρο Παρίση γιατί στο πρόσωπο του διέγνωσα έναν άνθρωπο με όραμα, ιδέες και διάθεση για προσφορά στον τόπο.
Φίλες και φίλοι ,
Σας καλώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στον νέο μας Δήμο.  Όραμα μου είναι  ένας ισχυρός Δήμος Κεφαλονιάς που παρέχει πολύ καλύτερο βιοτικό επίπεδο στους ανθρώπους που διαβιώνουν σε αυτόν, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.
Τι λέει η πολιτική;
 Προεκλογικά λέμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα…
Τι λέει η λογική;
Κοίτα γύρω σου και σκέψου, πώς με την  επιλογή σου μπορείς να αλλάξεις το μέλλον σου….
Δηλώνω παρών σ’ αυτή την μάχη για το μέλλον που μας αξίζει.
Ο πρόεδρος
της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ
Διαμαντάτος Γεράσιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου