Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πέφτουν οι μάντρες.....

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  kefaloniaphotonews.gr
Δημοπρατήθηκε από τη Νομαρχία ένας μεγάλος πεζόδρομος με ηλεκτροφωτισμό στην είσοδο Αργοστολίου.

Έργο κατασκευής πεζόδρομου μήκους 475 μέτρων και πλάτους τεσσάρων μέτρων με ηλεκτροφωτισμό, προκήρυξε η Νομαρχία με προϋπολογισμό 540.000 Ε από πόρους της Νομαρχίας.
Το έργο αφορά τη δεξιά πλευρά, μπαίνοντας στην πόλη, του τμήματος από το Στάδιο έως το Γηροκομείο Αργοστολίου.
Πρόκειται για ένα έργο που θα αλλάξει πλήρως την εικόνα της κύριας εισόδου του Αργοστολίου και θα δώσει τη δυνατότητα σε πεζούς σπουδαστές των ΤΕΙ και όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό να μετακινούνται και να περπατούν με ασφάλεια από το χώρο της παλιάς Γεωργικής , στους χώρους του Σταδίου. Επίσης θα αναβαθμίσει αισθητά την εικόνα του χώρου όπου θα κατασκευαστούν τα μόνιμα κτίρια του ΑΤΕΙ.
Το έργο προβλέπει ηλεκτροφωτισμό για την κίνηση οχημάτων στο δρόμο αλλά και για τους πεζούς και θα ικανοποιεί πλήρως τα κριτήρια διάβασης ΑΜΕΑ.
Επίσης θα προβλέπονται και έργα παροχέτευσης ομβρίων υδάτων και κάγκελα για την προστασία των πεζών. Η δενδροστοιχία θα παραμείνει ως έχει.
Η δημοπράτηση θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου.
Γι’ ακόμη μια φορά ο Νομάρχης Δ.Γεωργάτος θέλει να ευχαριστήσει την Διοικούσα Επιτροπή των ΤΕΙ και τον πρόεδρο κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια για την άμεση απόφασή τους να παραχωρήσουν δωρεάν την απαιτούμενη έκταση προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το έργο που θα είναι χρήσιμο για όλους.
Επίσης ο Νομάρχης θέλει να ευχαριστήσει για την αρτιότητα της μελέτης τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου