Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

πιθανόν εκλογες μετά τις εκλογές

Μόνο 1 στις 13 περιφέρειες κερδίζει το ΠΑΣΟΚ. Πάνε για εκλογές τον Δεκέμβρη;


ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com
Από τον Κωνσταντίνο Νίνο

Για οσους διαβάζουν τα ψιλά των δημοσκοπήσεων είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει μόνον την Κρήτη, από τις περιφέρειες και αυτή οριακά!.

Αυτό,εάν επαλληθευτεί, σίγουρα δεν συνιστά μια απλή ψήφο διαμαρτυρίας και φυσικά δίνει το άλλοθι στον πρωθυπουργό να προκυρήξει εθνικές εκλογές.

Σέ σχόλιο μου τον περασμένο Μάρτιο με τίτλο «the shape ofthings to come” υποστήριζα ότι αυτές θα γινουν, έτσι κι αλλιώς, τον Δεκέμβριο, λόγω μη υπερψηφίσεως του προυπολογισμού, με στόχο την κυβέρνηση συνεργασίας των δύο μεγαλύτερων κομμάτων και με πρωθυπουργό τον νικητή.

Αυτό θα γίνει βέβαια για την οικονομία λόγω του «κέρδους» των 220-235 εδρών που θα επιτρέψουν την συνταγματική αναθεώρηση, αλλά και την ατμομηχανή να προχωρήσουν ολες οι θεσμικές αλλαγές.

Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορει να προκύψει διαφορετική κυβέρνηση οσες εκλογικές αναμετρήσεις και να ακολουθήσουν –που δεν θα ακολουθήσουν γιατί «δεν υπάρχει μία»-αλλά δεν υπάρχει κυρίως άλλος χρόνος για χάσιμο.

Δεν είμαστε στο πάρα πέντε για την ανταγωνιστικότητα, την σύγκλιση, την παιδεία και δεκάδες άλλα ανοιχτά μέτωπα, αλλά στο μηδέν.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ   ΑΠΟ ΤΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου