Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ! ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ

Πρώτη τους φορά!

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό κλέβει την παράσταση το Σάββατο και  όποιος παίκτης κι αν σκοράρει θα είναι για... πρώτη φορά σε ντέρμπι «αιωνίων».

Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ζει και αναπνέει για το μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οποιος παίκτης σκοράρει θα είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει σε ματς «αιωνίων» αφού η... μοίρα έφερε έτσι τα πράγματα ώστε όσοι παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου να μην έχουν πετύχει τέρμα σε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι.
Μόνο ο Μήτρογλου
Ο μόνος που θα μπορέσει να το επαναλάβει και μάλιστα για τρίτη φορά θα ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται ως βασικός για το ντέρμπι από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Από τα σύγχρονα χρόνια, όσοι παίκτες έχουν σκοράρει έχουν αλλάξει φανέλα και... πολιτείες. Ο τελευταίος σκόρερ σε ντέρμπι, ο Ματ Ντάρμπισάιρ αγωνίζεται πλέον στη Μπλάκμπερν. Τη σεζόν 2008-09 δεν μπήκε γκολ και στα δύο ματς, ενώ το 2008 στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη» σκόραρε ο Αντζας που έχει αποσυρθεί και ο Ν΄ Ντόι που βγάζει το ψωμί του στη Κοπεγχάγη.
 Σε άλλη γη, σε άλλα μέρη
Την αγωνιστική περίοδο 2006-07, ο σκόρερ Δημήτρης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Θέλτα,ενώ οι σκόρερ της προηγούμενης σεζόν έχουν φύγει από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Γκέκας είναι στην Μπουντελσίγκα με την Άιντραχτ, ο Κωνσταντίνου στην Κύπρο με την Ομόνοια, ο Γκονζάλες στη Βραζιλία με τη Φλουμινένσε ενώ ο Ριβάλντο είναι άνεργος.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Πρώτη τους φορά! http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_2928.html#ixzz13gzrgAbh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου