Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλη η ανταπόκριση των ετεροδημοτών στην ομιλία του Ηλία Μπεριάτου στην Αθήνα


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
beriatos_athina_500.jpg
 
 
Θέμα: Μεγάλη η ανταπόκριση των ετεροδημοτών στην ομιλία του Ηλία Μπεριάτου στην Αθήνα
 
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (31-10-10) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η προεκλογική ομιλία του Ηλία Μπεριάτου προς τους ετεροδημότες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με την αίθουσα να κατακλύζεται από εκατοντάδες ετεροδημότες όλων των νησιών που εξέφρασαν με ιδιαίτερη θέρμη τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του Ηλία Μπεριάτου αλλά και συνολικά προς το συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ: συμμαχία για το περιβάλλον και τον πολιτισμό.
 
Στην εκδήλωση, εκτός από τη μαζική προσέλευση πολιτών, τον Ηλία Μπεριάτο τίμησαν με την παρουσία τους σειρά κυβερνητικών και πολιτικών στελεχών, καθώς και συνάδελφοί του από τον επιστημονικό χώρο, αναγνωρίζοντας την επάρκεια και την καταλληλότητα του να αναλάβει τη διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
 
Τον Ηλία Μπεριάτο προλόγισε και τίμησε με την παρουσία του ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Καρχιμάκης. Σύντομο αγωνιστικό χαιρετισμό απηύθυναν όλοι οι Βουλευτές των Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα: η κα Άντζελα Γκερέκου – Βουλευτής Κέρκυρας, ο κ. Σπύρος Μαργέλης – Βουλευτής Λευκάδας, ο κ. Σπύρος Μοσχόπουλος – Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης και ο κ. Δημήτρης Βαρβαρίγος – Βουλευτής Ζακύνθου.
 
Επίσης, τον Ηλία Μπεριάτο, τίμησαν με την παρουσία τους και: η κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – Αν. Υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης – Αν. Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού, η κα. Μαριλένα Κοππά - Ευρωβουλευτής, ο κ. Ανδρέας Ανδρεόπουλος – Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΚΑ, η κα. Ντίνα Μπέη – Υπερνομάρχης Αθηνών – Πειραιώς με τον κ. Δημήτρη Μπέη (τ. Δήμαρχος Αθηναίων), ο τ. Υπουργός κ. Γιώργος Δρυς, ο κ. Παναγής Μπενετάτος - τ. Βουλευτής. Επιπλέον, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπ. Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, καθώς και η κα. Νόπη Αλεξανδροπούλου - Δήμαρχος Ληξουρίου και υπ. περιφερειακή σύμβουλος Κεφαλονιάς με το συνδυασμό του Ηλία Μπεριάτου. Μήνυμα χαιρετισμού και στήριξης προς τον Ηλία Μπεριάτο έστειλαν και ο Ευρωβουλευτής κ. Σπύρος Δανέλλης, τ. Υπουργός κ. Σπύρος Καλούδης, ο τ. Υπουργός κ. Σπύρος Ράλλης καθώς και ο Νομάρχης Λευκάδας και νυν υπ. Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής.
 
Στην ομιλία παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με τον συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ: ο κ. Άγγελος Βλάχος (υπ. αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας), ο κ. Διονύσης Γεωργάτος (υπ. αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης) και ο κ. Λευτέρης Γιαννάτος (υπ. αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου), εκτός του κ. Γιώργου Καρύδη (υπ. αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας) ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα λόγω
 
 
προγραμματισμένης εκδήλωσης του Συνδυασμού. Αρκετοί ήταν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που βρέθηκαν στην Αθήνα για την ομιλία του κ. Μπεριάτου.
 
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ηλίας Μπεριάτος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ερχόμενων εκλογών για την επιτυχή εφαρμογή της μεταρρύθμισης «Καλλικράτη», ζητώντας από τους πολίτες να στηρίξουν και να εμπιστευτούν τους συνδυασμούς που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να αναλάβουν το δύσκολο και σημαντικό έργο της διοίκησης της νέας αιρετής Περιφερειακής Αρχής.
 
Παράλληλα, κατά την ομιλία του ο κ. Μπεριάτος παρουσίασε τις πολιτικές θέσεις του συνδυασμού του, τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και για κάθε νησί ξεχωριστά, σημειώνοντας ότι το ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ αποτελεί τον μόνο συνδυασμό που διαθέτει συγκεκριμένο και εκτενή προγραμματικό λόγο για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς που αδυνατούν να παρουσιάσουν συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις. 
 
Σημειώνεται ότι, την ερχόμενη εβδομάδα ο Ηλίας Μπεριάτος θα συνεχίσει τις προεκλογικές του ομιλίες στα νησιά της Περιφέρειας (Δευτέρα-Ζάκυνθο, Τρίτη-Λευκάδα, Τετάρτη-Κεφαλονιά, Παρασκευή-Κέρκυρα), όπου αναμένεται και αυτές να στεφθούν με μεγάλη επιτυχία, ύστερα και από τη δυναμική που έχει αναπτύξει πλέον ο συνδυασμός του ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ: συμμαχία για το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό. 
antigrafh   apo  kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου