Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ

Η αλήθεια για την αντίδραση του κοινού κατά το χαιρετισμό του Διονύση Γεωργάτου στην εκδήλωση του Μ. Κοτσιλίνη στην Αθήνα

Yποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Διονύσης Γεωργάτος.   

Επειδή συνεχίζουν να αναπαράγονται ορισμένα ανώνυμα ψευδή δημοσιεύματα (που δυστυχώς υιοθετούνται και από επίσημες εφημερίδες), διευκρινίζονται τα εξής:
Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Αθήνα ο υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, απηύθυνε χαιρετισμό και ο Νομάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Διονύσης Γεωργάτος.
Κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Γεωργάτος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ερχόμενων εκλογών για την επιτυχία του νέου θεσμού της αιρετής Περιφέρειας, ενώ με σύντομους, ξεχωριστούς σχολιασμούς αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα Περιφερειακά ψηφοδέλτια. Ειδικά για το ψηφοδέλτιο του κ. Καλούδη, στο οποίο συμμετέχει και ο κ. Φόρτες, η μόνη αναφορά ήταν μια σύντομη φράση περί ενός μικρού διασπαστικού ψηφοδελτίου σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ. (Άραγε δεν είναι αλήθεια;)
Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι το σχόλιο αυτό έτυχε θετικής αποδοχής από το κοινό, αφού παρεβρισκόμενοι στην εκδήλωση αναφώνησαν «πέστα χρυσόστομε!». Ουδείς αντέδρασε αρνητικά, ουδείς σηκώθηκε να φύγει, ουδείς έκανε παράπονα στον οποιονδήποτε, όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι ανώνυμοι επικριτές.
Μάρτυρες των παραπάνω ήταν οι πάνω από 300 παρεβρισκόμενοι.
Είναι λυπηρό όταν ο επώνυμος πολιτικός διάλογος, εν έτει 2010, αντικαθίσταται από ανώνυμες ασύστολες ψευδολογίες μέσω του τύπου.
Είναι λυπηρό όταν επίσημες εφημερίδες υιοθετούν, χωρίς επίσημη διασταύρωση, ανώνυμα σχόλια και άρθρα σε blogs.
Είναι λυπηρό όταν πολιτικές παρατάξεις το 2010 ανατρέχουν σε τέτοιου είδους υποστηρίξεις, που στερούνται ήθους και αξιοπρέπειας.
Μήπως τελικά ανατρέχουν σε τέτοια τεχνάσματα γιατί δε διαθέτουν αξιοπρεπή πολιτικά όπλα;
Μήπως τελικά κάποιοι αδυνατούν να μιλήσουν επώνυμα στο φως της ημέρας και ανατρέχουν στη μέθοδο της λάσπης, κρυπτόμενοι;
Μήπως τους έχει καταλάβει ο πανικός, ύστερα και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις;
Ο συνδυασμός «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» με επικεφαλής τον Ηλία Μπεριάτο, με όλους του υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, είναι εδώ, με νέες, σύγχρονες ιδέες. Με προτάσεις, συγκεκριμένο προγραμματικό λόγο και θέσεις για ένα Ιόνιο Αρχιπέλαγος της ανάπτυξης και της ευημερίας. Και οι τοπικές κοινωνίες έχουν πειστεί γι’ αυτό.
Οι δύσκολες εποχές που διανύουμε απαιτούν ισχυρούς θεσμούς, που θα υπηρετούνται από ανθρώπους ικανούς, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση. Από ανθρώπους με ευθύ και ειλικρινή λόγο. Από ανθρώπους που μπορούν να «μιλήσουν» με πράξεις και έργο.
Από την πρώτη του νέου έτους, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δεν χρειάζεται συνθήματα, αλλά ανθρώπους που θα εργασθούν σκληρά, χωρίς να χάσουν ούτε μέρα, για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Περιφέρειας μας και των Πολιτών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου