Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Αποκλειστική Συνέντευξη του Μάρκου Κοτσιλίνη στο kefalos-net

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010!!!

Δηλαδή   τρίτη και δύο φορές το 13!!!!! 2+0+1+0 =  3

(άσχετο)


To kefalos-net εξασφάλισε την αποκλειστική αυτή συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Κεφαλονιάς Μάρκου Κοτσιλίνη.
Kefalos-net: Γιατί να ψηφίσει κάποιος τη «Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά» και συγκεκριμένα Μάρκο Κοτσιλίνη;
Μάρκος Κοτσιλίνης: Διότι το ζητούμενο των προσεχών εκλογών είναι:
  Ποιος συνδυασμός και ποιος υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο πιο κατάλληλος για την οργάνωση του νέου Δήμου. Ποιος μπορεί με μεθοδικότητα, εργατικότητα, διαφάνεια να βάλει τάξη σε ένα σύνολο νέων υπηρεσιών που σήμερα είναι ασύνδετες και αναποτελεσματικές.
  Οι πολλές φιγούρες, οι υποσχέσεις, τα εύκολα λόγια είναι εύκολα και ανέξοδα. Ο ψηφοφόρος όμως πρέπει να εντοπίσει ανάμεσα στα ψηφοδέλτια την ΕΜΠΕΙΡΙΑ, την ΓΝΩΣΗ, την ΑΛΗΘΕΙΑ. Πιστεύω πως η μέχρι σήμερα πορεία μου στα κοινά διασφαλίζει αυτούς τους όρους, που αποτελούν εγγύηση για επιτυχία στο Δήμο. Θεωρώ τα πράγματα απλά. Όλοι έχουμε παρελθόν. Όλοι είμαστε γνωστοί.
Kefalos-net: Πιστεύετε ότι σε αυτές τις εκλογές η ψήφος των πολιτών θα έχει φόντο το μνημόνιο; Αν ναι , πιστεύετε ότι θα επηρεάσει τον ψηφοφόρο στο νησί μας  ;   
Μάρκος Κοτσιλίνης: Πιστεύω πως η κάθε εκλογή έχει ένα διακύβευμα – ένα ζητούμενο. Έτσι τις προσεχείς εκλογές αυτό που ζητείται είναι η επιτυχής εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Γνωρίζω επίσης πως πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι τους οποίους λαμβάνει κανείς υπόψη όταν ψηφίζει. Όμως πάντα υπάρχει ο πιο σημαντικός στον οποίο προαναφέρθηκα – η επιτυχία του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Το μνημόνιο, προφανώς είναι ένας ξεχωριστός παράγοντας επηρεασμού της κοινής γνώμης. Όμως αν καταστήσουμε το μνημόνιο, τον πρωτεύοντα παράγοντα των προσεχών εκλογών τότε «μπερδέψαμε» τα πράγματα. Ιδιαιτέρως όταν το «μπέρδεμα» αυτό υπαγορεύεται από ένα πρόδηλο και ξεπερασμένο λαϊκισμό. Το φόντο λοιπόν των εκλογών πρέπει να είναι το όραμά μας για μια καλύτερη Κεφαλονιά, για ένα δυναμικό, καθαρό Δήμο.
Kefalos-net: Σχολιάστε μου το ψηφοδέλτιο σας.
Μάρκος Κοτσιλίνης: Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της «Νέας Εποχής» αποτελεί τιμή για μένα. Η συμμετοχή έμπειρων στελεχών, με μακρά θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως και η συμμετοχή νέων ανθρώπων στην ηλικία και στις ιδέες, συνθέτουν ένα δημιουργικό κράμα που μπορεί να διασφαλίσει την ορθοπόδηση του νέου Δήμου Κεφαλονιάς. Οι εξαιρετικοί άνθρωποι, που δίνουν μαζί μου τη μεγάλη μάχη για την πρόοδο της Κεφαλονιάς, είναι εγγύηση πως ο νέος Δήμος θα μπορέσει να πάει μπροστά με σιγουριά.
Kefalos-net: Τι θα είχατε να πείτε στον ψηφοφόρο του Δήμου Κεφαλονιάς.
Μάρκος Κοτσιλίνης: Στο συμπολίτη μου ψηφοφόρο έχω να του απευθύνω τα εξής απλά λόγια:
Κοίταξε στα μάτια τους υποψήφιους.
Διέκρινε την αυθεντικότητα, την ειλικρίνεια.
Μην ζαλιστείς από τις διαφημίσεις, τις φιοριτούρες, τις υποσχέσεις.
Αποφάσισε ψύχραιμα και διορατικά, ποιος διαθέτει ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΜΕΘΟΔΟ- ΓΝΩΣΗ – ΑΠΟΦΑΣΗ – ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
Δες τον πιο ΧΡΗΣΙΜΟ για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου