Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ετοιμάζεται το Υπερηφαίστειο; (ΦΩΤΟ)


Έκτακτο Προσοχή! Έλιωσε η Άσφαλτος στο Γέλοουστόουν! Ετοιμάζεται το Υπερηφαίστειο; (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ) Αόρατα Γεγονότα

Η άσφαλτος έλιωσε και απαγορεύεται η διέλευση από την περιοχή λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Συναγερμό σήμαναν οι γεωλόγοι για την πιθανότητα έκρηξης ενός ηφαιστείου που όμοιά της δεν έχει δει ο πλανήτης τα τελευταία… 74.000 χρόνια. Θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε χιλιάδες χρόνια μετά. Μήπως σας θυμίζει την ταινία 2012; Διαβάστε τι γράφουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Ένας δημοφιλής δρόμος μέσα από το Εθνικό Πάρκο τουYellowstone έκλεισε την Πέμπτη, όταν η άσφαλτος άρχισε να λιώνει.

Οι φορείς του πάρκου λένε ότι η υπερβολική ζέστη από τις θερμικές περιοχές κάνει το καυτό λάδι να βγάζει μπουρμπουλίθρες στην επιφάνεια του Firehole Lake Drive, ένα γραφικό βρόχο 5.5 χιλιομέτρων που περνάει από Great Fountain Geyser, το White Dome Geyser και τη λίμνη Firehole.
Το Twitter του Yellowstone δημοσίευσε μια φωτογραφία του λιωμένου δρόμου:
«Βασικά έκανε την άσφαλτο σούπα,» είπε ο εκπρόσωπος του πάρκου Dan Hottle στη USA Today.»Έκανε τον ασφάλτινο δρόμο σούπα βρώμης.»
- See more at: http://celebritygossip.gr/%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%ad%ce%bb%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%ce%ac%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-y/#sthash.w9MNE8gD.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου