Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση - Ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σάμης.


 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σάμης, ενημερώνει τους γονείς των παιδιών και τα μέλη του, πως προ ημερών παρέλαβε με τη βοήθεια του Α/ρχου Σάμης κ. Κοκκόση Διονύση, τα χρώματα για την βαφή των γηπέδων του προαυλίου του σχολείου.

Επίσης ο Σύλλογος και η Διευθύντρια του Σχολείου, παραλάβαμε δύο καινούργιες χημικές τουαλέτες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν προσωρινά τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό, έως ότου να κατασκευαστούν επιτέλους κανονικές τουαλέτες, όπως πολλάκις μας έχει υποσχεθεί ο αρμόδιος Α/ρχος Τ.Υ. κ, Σολωμός, καθώς και ο Δήμαρχος κ. Παρίσης!!!

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως, η προσωρινή λύση που μας είχαν υποσχεθεί, ήταν τουαλέτες τύπου προκάτ και όχι δύο "κουβούκλια", σαν αυτά που τοποθετούν στις λαϊκές αγορές και σε υπαίθριες συναυλίες!!! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την έκπληξη τη δική μας καθώς και του κ. Κοκκόση, που ενώ είχαν φτιαχτεί οι βάσεις για προκάτ τουαλέτες, ξαφνικά βλέπουμε να τοποθετούνται εκεί, δύο "κουβούκλια"!!! Όλο το "έργο" όπως έχει στηθεί εκεί...αποτελεί κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών! Επίσης να πούμε ότι δεν είναι δυνατόν σ' αυτά τα "κουτιά" να εξυπηρετηθούν 130 παιδιά και 10 δάσκαλοι!!!

Ενημερώνουμε τους γονείς, πως η κατασκευή τουαλετών στο Δ.Σχολείο Σάμης, έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς και το μόνο που απομένει είναι, να κατατεθούν τα χρήματα προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο.

Περιμένουμε ο Δήμαρχος...και τα επιτελεία του, να δώσουν άμεσα λύση στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας, εν' όψι της νέας σχολικής χρονιάς!

Να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πληροφορίες στο Πρόεδρο του Συλλόγου Δευτεραίο Θέμη και στο τηλ. 6993498652

Υ.Γ. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. Βουτσινά Γιώργο, που μετέφερε αφιλοκερδώς τα χρώματα για τα γηπεδάκια του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου