Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

600 λογαριασμοί Δημοτών σε μια τράπεζα κατασχέθηκαν από το Δήμο Κεφαλονιάς

ANAΔHMOΣIEYΣH AΠO THN  ΚEFALONIAPRESS
 
http://www.matrix24.gr/wp-content/themes/m24responsive/scripts/timthumb.php?src=http://www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2012/03/7053416-euro-on-lock-3d-300x225.jpg&w=300&h=250&q=100&zc=1  Περισσότεροι από 600 λογαριασμοί Δημοτών Κεφαλονιάς , στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της Ελλάδος, κατασχέθηκαν τις 31 Δεκεμβρίου 2013 μετά από εντολή του Δήμου Κεφαλονιάς προκειμένου να εισπραχθούν ληξιπρόθεσμα χρέη του έτους 2008 που κινδύνευαν να παραγραφούν.
 Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι καταθέτες δεν είχαν προηγούμενη ενημέρωση ούτε από τον Δήμο ούτε από την Τράπεζα ενώ οι περισσότεροι από αυτούς μάλλον δεν θα το έχουν πάρει είδηση ακόμα.
 Τα χρέη αφορούν πρόστιμα για μη καταβολή μισθωμάτων κοινόχρηστων χώρων αλλά και νερού.
 Από τους 600 λογαριασμούς εισπράχθηκαν ποσά μόνο από τους 200 καθώς οι υπόλοιποι είτε  είχαν μηδενικά υπόλοιπα είτε ελλιπή στοιχεία και δεν μπορούσαν να ταυτοποιηθούν οι οφειλέτες.
Το απίστευτο είναι ότι από τους διακόσιους αυτούς λογαριασμού πάνω από 120 ήταν από την Παλική!! 

 Οι κατασχέσεις θα συνεχιστούν και στους υπόλοιπους λογαριασμούς που παρουσίαζαν ελλιπή στοιχεία καθώς θα κληθούν οι καταθέτες να συμπληρώσουν τα πλήρη στοιχεία τους.
 Να επισημάνουμε ότι τα στοιχεία αφορούν ΜΟΝΟ μία τράπεζα. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς πήγαμε σε όλες τις τράπεζες στα πλαίσια του ρεπορταζ για την έκταση του θέματος αλλά δεν είχε δοθεί εντολή σε άλλη τράπεζα, τουλάχιστον μέχρι τις 31  Δεκεμβρίου.
 Τα ερωτήματα των δημοτών είναι πολλά. Διερωτάται ο κόσμος  τι μέτρα πήρε ο Δήμος για να μη φθάσει σε αυτή την αιφνίδια κίνηση? Προσπάθησε να γίνει ρύθμιση χρεών με τους οφειλέτες ? Ανταποκρίθηκαν και πόσοι εκ των οφειλετών? Εξάντλησαν τελικά όλα τα δυνατά μέτρα μέχρι να καταλήξει η Δημοτική Αρχή στο έσχατο μετρο της κατάσχεσης λογαριασμών και μάλιστα παραμονή Πρωτοχρονιάς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου