Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ARIS

Αχάαααα. Πιάσαμε το είδος της δουλειάς που είναι και η αδυναμία μου. Με ωραίο θέμα καταπιάστηκε ο κύριος Λυκούδης αρκεί να το διαβάσουμε κιόλας βέβαια. Δώσε από δω δώσε από εκεί όλο και βρίσκεται κανένας να το προχωράει λίγο πάρα κάτω, να δείς που θα βρείτε και το σπίτι μου στο τέλος. Χα χα χα χα. Συγχαρητήρια κ. Λυκούδη και καλή συνέχεια. Να ρωτήσω και κάτι τους κυρίους με όλο το θάρρος: Τι πιστεύετε για το Βιργίλιο, γνώριζε που είναι η Ομηρική Ιθάκη, ή όχι? Χουά χα χα χα χα χα χα. σε 'ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ " ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ "
 
 Από τις γνώσεις που έχω όλες οι κεραίες τέτοιου είδους είναι στην ουσία παράνομες, οπότε περιμένετε απάντηση σαν την αλεπού που περίμενε άλλα πράγματα. Σα λίγο νωρίς έγινε η επερώτηση. Χα χα χα χα. (Κάποτε έγραψα για τις κεραίες στο Σκόλοπα αν θυμάστε). Δε πειράζει όμως το μεγάλο κακό γίνεται από το παθητικό κάπνισμα, χα χα χα χα. Αυτή η υπόθεση έχει αγγίξει τα όρια της γελοιότητας, (των κεραιών). Χουά χα χα χα χα χα χα. σε Θέμα: Εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στα αστικά κέντρα. 
 
ΑΡΙς
 Βρήκα τυχαία κάποιο βουνό κατά τη Φάλαρη μεριά με το όνομα, ή Βόχυνας, ή Βρόχυνας. Δυστυχώς δεν συγκράτησα λεπτομέρειες, αλλά δεν θα χαθούνε, απλά δεν έχω κοντά μου τα στοιχεία και θέλω λίγο χρόνο. Λες να σου βρω δίδυμο αδερφάκι έστω και βουνήσιο? Εκτός και αν κάνω λάθος, λίγο δύσκολο όμως. Χουά χα χα χα χα χα χα. σε Ο ΒΟΧΥΝΑΣ ,,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΝΕΡΟ!!
 
ΠΟΡΟΣΝΙΟΥΣ
 Kαθε πληροφόρηση ,,ειναι σημαντική (θα τα συλεξουμε σαν παζλ) μπας και βρούμε ακρη!! Σήμερα έμαθα ,,και δευτερο μοναστήρι Ατρου,, (ειχε μεταφερθει κάποιο διάστημα λέει,, προς Παχνί και Αγια Ειρήνη)λόγο του ότι είχε καλόγριες,, και η τοποθεσία του ήταν αναγνωρίσιμη απο Θάλασσα,,και φοβου των πειρατων,, ειχε κάποιο διάστημα μεταγκατασταθει!!,, όσο και στην υπόθεση Φιδάκια (Αργινια-Μαρκόπουλο) είναι όλη η ρεματιά λόγο νερού έως και κατελειο ,,που εμφανίζεται αυτό το είδος ,,αυτήν την επόχη και έχει συσχετιστεί "λόγο της μοναδικότητας τους ίσως" με το Θαύμα της παναγίας! σε Ο ΒΟΧΥΝΑΣ ,,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΝΕΡΟ!
 
αρις
Αυτό πρέπει να είναι φτιαγμένο από το 1400 και κάτι, όταν οι Βενετσιάνοι φέρανε Αλβανούς «στρατιότι». Απογραφή 1928, 52 κάτοικοι. Και αφού είσαι φίλε πιο Θεοσεβούμενος από μένα για πές μου με εκείνα τα φιδάκια: Αφού συμβολίζουνε κατά τη θρησκεία μας το διάολο πως τα αγαπάει η Υπεραγία Θεοτόκος? Μήπως γι΄αυτό μας λένε όλοι κουρλούς?? Χα χα χα χα χα. σε Ο ΒΟΧΥΝΑΣ ,,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΝΕΡΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου