Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»


Ο στόχος του συγκεκριμένου Σεμιναρίου είναι η ιστορική αναδρομή της διατροφής στα Επτάνησα, η καταγραφή των παραδοσιακών συνταγών, οι συνεργασίες επιχειρησιακού τύπου με τοπικούς παραγωγούς και επιχειρηματίες για την υλοποίηση του προγράμματος με την παροχή σχετικών κινήτρων και η προώθηση των συγκεκριμένων προϊόντων που έχουν πολιτιστική υφή.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου Σεμιναρίου προβλέπεται η δημιουργία σήματος «τοπικής παραδοσιακής κουζίνας» που θα αποδοθεί από σχετική Επιτροπή Ειδικών που θα συγκροτηθεί για αυτό το σκοπό, σε τοπικούς εστιάτορες και επαγγελματίες σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Λευκάδα, οι οποίοι αφού έχουν παρακολουθήσει τα σχετικά σεμινάρια, θα ακολουθούν τις παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα.

Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την απονομή του συγκεκριμένου Σήματος θα είναι και η παρακολούθηση των συγκεκριμένων Σεμιναρίων.
Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρα­κολούθησης επικυρωμένη από το Τμήμα Τεχνολογί­ας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη στον κεντρικό ιστότοπο του Ιδρύματος, από όπου και μπορείτε να την κατεβάσετε:
Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής:
  • ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Στη Γραμματεία του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων (09:00-14:00). Τηλέφωνο:  26710-27101  και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: akorsian@teiion.gr
  • ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στη Γραμματεία του Τμήματος Προστασίας & Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς (09:00-14:00). Τηλέφωνο: 26950-27228 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: alexandra_ntouzevic@yahoo.gr
  • ΛΕΥΚΑΔΑ: Στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (09:00-14:00).  Τηλέφωνο: 26450-26160 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: gram_dep@teiion.gr
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ανδρέας Βιτωράτος, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος τεχνολογίας τροφίμων.

Κιν.: 6972811446

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου