Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος Ερίσου: δίπλα στους Δημότες!

 
Η Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος Ερίσου συστάθηκε το 2008 με πρωτοβουλία ντόπιων με αφορμή την προστασία της ευρύτερης περιοχής της Ερίσου μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Νότια Κεφαλονιά. 
Η Ε. Ο. Π. Π. Ε. επανδρώθηκε από ντόπιους Ρισιάνους, ενεργούς επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, που αγαπάνε τον τόπο τους και δεν ήθελαν να τον δουν να καίγεται, εξαιτίας της ασυνειδησίας ορισμένων συμπολιτών τους. Για το λόγο αυτό η Ε.Ο.Π.Π.Ε. απευθύνθηκε σε ιδιωτικά ιδρύματα, όπως το Ίδρυμα Λάτση, και ιδιώτες προς απόκτηση του αναγκαίου εξοπλισμού, που χρειαζόταν για το εγχείρημα αυτό. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κινητοποίησης ήταν η Εθελοντική Ομάδα Ερίσου να αποκτήσει δύο (2) πυροσβεστικά οχήματα. Το ένα από αυτά παραχωρήθηκε από την τότε Διαδημοτική Υπηρεσία και  ο εξοπλισμός γι’ αυτό δόθηκε από την Νομαρχία, ενώ το δεύτερο όχημα, τύπου 4Χ4, αγοράσθηκε και δωρίθηκε από τον Αλέξανδρο Βασιλάτο και ο εξοπλισμός του αποκτήθηκε με χρήματα που συγκεντρώθηκαν ύστερα από έρανο και δωρεές . Βασικός και συμπληρωματικός εξοπλισμός καθώς και ατομικός (κράνη) δωρίθηκαν από το Ίδρυμα Λάτση.  Οι πυροσβεστικές στολές αγοράσθηκαν από το κάθε μέλος ξεχωριστά. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=46000&Itemid=38

2 σχόλια:

  1. Εκειό που ξέρω είναι ότι σε αυτούς που ασχολούνται με τέτοιες κινήσεις αξίζουν συγχαρητήρια και βοήθειες.
    Το άλλο που θυμάμαι είναι ότι πριν 2-3 χρόνια άμα δεν ήταν αυτοί θα είχε ξελαμπαδιάσει η Άσσος όταν κάτι δε πήγε καλά σε ένα πανηγύρι, (πιστεύω να θυμάμαι καλά).

    Και κάτι λίγο άσχετο: Δεν είμαι ορθογράφος αλλά περίεργος λίγο.
    Γιατί ορέ εκείνο το «Έρισσος» το έχω δει γραμμένο με διακόσους τρόπους, ποιο είναι το σωστό?
    Το μόνο κουρλό είναι αυτό θα μου πεις?
    Δε με πειράζει αλλά έτσι από περιέργεια, το είπα άλλωστε…

    Μπράβο παιδιά και να σας ευχηθώ όχι πολλές «δουλειές» εφέτο.
    (Και μη φοβάστε δεν έχω καμία σχέση με Μητσοτάκη).

    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες,, εχουν γλειτώσει πολλές περιουσίες, και πολύ χειρότερες εξελίξεις με τις παραμβάσεις τους ,,και την δράση τους!!
    Το ερισος είναι όπως και το Κεφαλονια,, για να μπερδευουμε κοσμο!! ,, το βρίσκεις σε όλες τις εκδοσεις το νησι μας ! (chefalonia=chephalonia-kefalonia-kefallhnia και μην συνεχίσω ,,γιατι θα γράφω ωρες!!!Γι΄αυτό το φωνάζω ας το κάνουμ ιθακι ολο,,!να ξεμπερδεύουμε!!!!
    και να το χωρίσουμε σε ανατολικο-δυτικο, νοτιο, και βορειο,, συν το νησιότικο εσας!!! ώστε να το διαφημισουμε σαν σύμπλεγμα στα πέρατα του κόσμου χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή