Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΥΛΗΣΕ!! ,,ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ! - ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΟ

Ο Dimitris Tsaraklis κοινοποίησε φωτογραφία από I Love Greek Islands.
Από χθες η Κεφαλονιά βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω ενός πολύ δυσάρεστου γεγονότος...Η πραγματική όμως Κεφαλονιά νομίζω ότι συνοψίζεται σε εικόνες όπως αυτή...Εύχομαι σε όλους εκεί ψυχραιμία, υπομονή και κουράγιο σε όσους επλήγησαν περισσότερο...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 
ΣYNEXEIA ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ
Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕς ΤΗς   ,, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ  ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗ..!
ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΡΑΤΑ...!!!
Kefalonites Karabolatres
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΟΛΙΓΟΨΥΧΕΙΤΕ, Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΛΩΒΗΤΗ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

  • ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ SUPERFAST XI ΚΑΙ ΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

    Στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς θα καταπλεύσει σε λίγη ώρα το SUPERFAST XI, της SUPERFAST FERRIES, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί σαν πλωτό ξενοδοχείο για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Το πλοίο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας, θα επιστρέψει στα δρομολόγια του την Τρίτη 28/1/2014.
    • Δημητρης Νικολακης Ενώ αργότερα όπως μαθαίνουμε αναμένεται και το ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της ΑΝΕΚ LINES να αναχωρήσει από το Πέραμα για το νησί για να χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό.
  • 26-01-2014 και ωρα 15:55 ημέρα Κυριακή.
    Ημερομηνία που θα καταγραφεί και θα θυμόμαστε. Καλημέρα σε όλους απο το πανέμορφο Αργοστόλι .

  • ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΜΟΙΑ  30ΑΡΙΑ   ΧΡΟΝΙΑ,,ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ!!


  • KAI  MIA  Επείγουσα ανακοίνωση του Δήμου Κεφαλονιάς - Ionianpress.gr
    ionianpress.gr
ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΖΗΜΩΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΛΗΞΟΥΡΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 26710-22933 26710-91800

ΕΠΙΣΗς  ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑς ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ:

Σας διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά ότι όσες ζημιές και αν έχουμε(και στα γραφεία μας έχουμε), εμείς και τον σεισμό...τον κερδίζουμε!
Αισθανόμαστε ισχυροί, πανέτοιμοι να επαναλάβουμε σε σύντομο χρόνο τις δραστηριότητές μας και έχουμε βεβαία και ακράδαντη πεποίθηση ότι ο κουμανταδόρος του νησιού δεν το αφήνει απο την προστασία του...φυσικά για τον Άγιο Γεράσιμο μιλάμε...
Σας ευχαριστούμε όλους για τα άπειρα τηλεφωνήματα στην Ένωσή μας, να είσαστε όλοι καλά!
Στη Κεφαλονια μας που δοκιμαζετε καθε λεπτο τουτη τη νυχτα απο τον εγκελαδο- στα αδερφια μας- τους αγαπημενους μας συγγενεις - τους συνανθρωπους μας- στα Κεφαλονιτικα μεσα ενημερωσης- στους bloggers- στα παιδια του διαδυκτιου- που αποψε ολοι ξενυχτουν και αγωνιουν. Αγαντα.
Μεσα στη δεινη της μνημονιακης καταστροφης και τουτη η επισκεψη και τουτος ο αγωνας με τη
φυση. Οι Κεφαλονιτες Γνωριζουν απο κακουχιες. Οι δυσκολιες κανουν το πνευμα του Κεφαλονιτη ποιο ανησυχο, ποιο δημιουργικο και χαλυβδωνει τη θεληση του να ξεπερασει ολα τα εμποδια αιωνες τωρα. Σας σκεφτομαστε. Σας αγαπαμε. Εισαστε στη ψυχη μας. Ειστε η ψυχη μας αδερφια μας. Καλο Ξημερωμα.

Γιωργος Τζανετατος/ Chicago

Η ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΜΑ ΟΧΙ ΝΙΚΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ,ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Για να δούμε που βρισκόμαστε... Οπως είπαμε οι ζημιές μέχρι στιγμής -ευτυχώς είναι μόνο υλικές. Περιορίζονται σε ζημιές στο οδικό δίκτυο σε ολόκληρο το νησί και σε πολλούς δρόμους έχουν πέσει βράχια ή πέτρες και έτσι ορισμένοι έχουν κλείσει. Στο Ληξούρι στα σπίτια εκτός από ορισμένα παλιά που έχουν μεγαλύτερες ζημιές, στα νεώτερα δεν υπάρχουν, παρά μόνο στις κεραμοσκεπές. Επίσης υπάρχουν ζημιές στα αντικείμενα γυαλικά κλπ μέσα στα σπίτια. Σε κάποια -ευτυχώς ελάχιστα προς το παρόν- υπάρχουν ζημιές σε θερμοσίφωνες και στα καλοριφέρ. Από τον δήμο βγήκε ανακοίνωση με ντουντούκα, να μείνει ο κόσμος απόψε έξω από τα σπίτια του. Ζημιές υπάρχουν ακόμη σε πολλά μαγαζιά... Με ζημιές τα σουπερ μάρκετ, Ευαγγελάτος, Ρηγάτος κλπ ο Στάθης Λυκούδης στην Περλιγκού... Ζημιές έχει ο Μαυροειδής...στην πλατεία... Τώρα το βράδυ δεν εχουν ανοίξει μαγαζιά... την πλατεία έχουνε μεινει ανοικτοί μόνο ο Περό και ο Κατερέλος... το απόγευμα ήταν ανοικτή και η Μαριλένα…
Οι περισσότεροι είναι στα αυτοκίνητα και κάπου έχουν βρει να περάσουν την νύχτα με κουβέρτες και με όλη την οικογένεια. Αρκετά αυτοκίνητα έχουν πάει στο γήπεδο στον Αγιο Αντώνη στον δρόμο προς τους Σουλάρους!!! Επίσης προς το κλειστό δίπλα στα ΤΕΙ που είναι ανοικτό για όποιο θέλει… Να καληνυχτίσουμε όλο τον κόσμο… που σήμερα ταλαιπωρείται και να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά… Θα τα πούμε αύριο Δευτέρα!!!


4 σχόλια:

  1. Χα χα χα χα!!
    Ωραίαιοος πατριώτη αλλά ημίμετρα.
    Καλό το τραπέζι αλλά κανονικά έπρεπε να κάθεσαι και πάνου σε δύο σταυρωτά μαδέρια να κρατάνε κόντρα για απουκάτουθε μεριά.
    Γιατί καλά τα αηπάνουθε, αλλά άμα ανοίξει η γή θα πας σούμπιτος κακομοίρη μου.
    Άσε που τα έχεις και σωσίβιο για κάνα τσουνάμι άμα χρειαστεί, άσε και ο σταυρός που διώχνει και τσου διαόλους!!
    Έδεπα που το σκέφτουμε δεν είμαστε και πολύ έξυπνοι οι Θιακοκεφαλονίτες.
    Για όλα τα κακά αγίους έχουμε, για τσου σεισμούς ορέ δε μπορούμε να εύρουμε ένανε να κάμουμε τη δουλειά μας διά παντός?
    Αρώταα τον Άγιο στον ύπνο μου και του λέω, τι κάνεις θαυματουργέ θα πνιούμε κούνα – κούνα και αγάλι – αγάλι μου φαίνεται.
    Και μου λέει μεγάλη η χάρη Του.
    Αφού ήσαστε ορέ θεόκουρλοι, επήατε και εβάλετε στη τσίμη του Αίνου το Δία τον Αινήσιο, που να βλέπω εκειά αηπάνου τι σκαρφίζεται ο φαρμασόνος?
    Φτιάχτε μου και μένα νια εκκλησιά ψηλότερα να εποπτεύω?!

    Μπας και έχει δίκιο ο Άγιος ορέ?
    Μεσ΄ τη λούμπα τον έχουμε….
    Και δε βλέπω να τονε βγάνουμε για να μη βλέπει και τσι πομπές μας…

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ,, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 2044!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάλε πάρτ΄το κέρατό μου τραμπάλα έχουμε γένει!

    Για πήαινε έδεκει όξου να μετρήσεις τσου βράχους από τη θάλασσα με το πασέτο να δούμε ανεβαίνει προς τα πάνου ο Πόρος?
    Ευκαιρία είναι…
    (Για τη θεωρία σου λέω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ,,ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ 53,, ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΣΟΥΝΑΜΙ!!!,ΧΑΧΑΧΑ,, ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ,,ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΚΥΛΛΗΝΗ ΛΙΓΟ ,,ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ,,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΡΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή