1. | Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά 3 λεπτά λιγότερο, απ' ό,τι αναγράφεται στη συσκευασία ως χρόνος βρασμού. |
2. | Εν τω μεταξύ, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα με χοντρό πάτο ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφριά το κρεμμύδι, προσθέτετε τον κιμά και ανακατεύετε με γρήγορες κινήσεις μέχρι να πάρει χρώμα. |
3. | Στη συνέχεια ρίχνετε τα λαχανικά, το μαϊντανό, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη ζάχαρη και αφήνετε να μαγειρευτεί ο κιμάς σε μέτρια φωτιά για 12-14 λεπτά. |
4. | Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200o C στον αέρα. |
5. | Λαδώνετε ένα μικρό πυρέξ και μοιράζετε τα ζυμαρικά και στη συνέχεια τον μαγειρεμένο κιμά με τα λαχανικά. |
6. | Σε ένα μπολ ανακατεύετε το Philadelphia μαζί με το στραγγιστό γιαούρτι και την παρμεζάνα και μοιράζετε το μείγμα πάνω από τον κιμά και τα λαχανικά. |
7. | Ψήνετε για 15 περίπου λεπτά ή μέχρι να σχηματιστεί μια ελαφριά χρυσαφένια κρούστα |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου