Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Β' ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ- Δείτε και το σποτάκι μας

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ



ΣΕΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Στις 02 Φεβ 2014, ημέρα Κυριακή θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο PRESIDENT, το Β΄ Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»
kanapes.jpgΣκοπός του Συνεδρίου είναι να εκλέξουμε τη νέα ηγεσία του κόμματος, δηλαδή τον Πρόεδρο και τα 11 μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου, στο οποίο είμαι μέλος.
Επειδή το 2014 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την χώρα μας, θεωρώ άδικο να παραμένουμε απλοί θεατές των εξελίξεων. Προσωπικά δεν έχω φιλοδοξία ούτε να παραστήσω τον πολιτικό ούτε ποτέ έχω σκοπό να διεκδικήσω θέση βουλευτή, αφού πιστεύω ότι το κοινοβουλευτικό σύστημα στην πατρίδα μας δεν έχει και δεν μπορεί να προσφέρει κάτι θετικό, με δεδομένο ότι πλέον αλλού λαμβάνονται οι αποφάσεις.
Δεν μπορώ όμως να δεχθώ ότι εδώ και 40 χρόνια αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα, δεν είχαν ευκαιρίες να πάνε την χώρα μπροστά, διότι και πολλά κεφάλαια ήλθαν και πολλές επιδοτήσεις και δεν είμαστε μια φτωχή χώρα σε πλουτοπαραγωγικές πηγές. Ο δε Έλληνας που τόσο έχει κατηγορηθεί είναι φιλότιμος, απλά έχει χάσει παντελώς την εμπιστοσύνη του στο κράτος.

Ακόμη δεν μπορώ να συγχωρήσω στον εαυτό μου ότι ενώ μπορούσα να κάνω κάτι έμεινα απαθής παρατηρητής.
Έτσι πήρα την απόφαση και εντάχθηκα στις τάξεις του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ένα κόμμα που γεννήθηκε με πρωτοβουλία αποστράτων και που ξέρω ότι τα κίνητρά τους είναι αγνά και που σε όλη τους τη ζωή υπήρξαν έντιμοι. Αποφάσισα να συυμπαρατχθώ στον κοινό και επίπονο αγώνα, όπου οι δικές μας δυνάμεις είναι δυσανάλογα μικρότερες από των αντιπάλων μας, σε πόρους και ανθρώπινο δυναμικό όπως επίσης και στην πρόσβαση στα ΜΜΕ.
Τον Μαϊο 2014 έχουμε ευρωεκογές και είναι μια καλή ευκαιρία, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα τα πολιτικά κόμματα παίζουν ρόλους και αποτελούν τις πατερίτσες του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, όπου τελικά όλοι βολεύουν τους «ημέτερους».
Η εγγραφή στο κόμμα κοστίζει 10 ευρώ και η ετήσια συνδρομή άλλα 10. Μπορείτε εύκολα να γίνετε μέλη μέσα από τον ιστότοπο του ΣΕΕ
Επίσης αν δεν μπορείτε να παραστείτε στο Συνέδριο της Κυριακής 02 Φεβ 14, μπορείτε να ψηφίσετε ηλεκτρονικά. Οδηγίες ΕΔΩ
Θα χαρώ όμως να σας συναντήσω στο PRESIDENT την ημέρα του Συνεδρίου αφού μπορείτε να εγγραφείτε επί τόπου και να ψηφίσετε.
Δεν ζητώ με αυτό το μήνυμα να με ψηφίσετε. Ψηφίστε όποιον νομίζετε. Απλά ελάτε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας, που είναι ανιδιοτελής και επίπονη.
Να είστε όλοι καλά,
Τάσος Φαραντάτος, μέλος ΑΠΣ/ΣΕΕ και Δντης Γρ. Τύπου, κιν 6947041014
ΥΓ. Δείτε και το σποτάκι μας και αν σας κούρασα ζητώ συγγνώμη.


1 σχόλιο: