Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Προσοχή: Τι πρέπει να αναρτήσουν στο κατάστημα/περίπτερό τους όσοι δεν πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές



Να βρίσκεται σε εμφανές σημείο στις επιχειρήσεις Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι από την 01/02/2017 ημέρα Τετάρτη και βάσει του...
INKEFALONIA.GR

Καλό μήνα σε όλους. 

Από σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, όλα τα καταστήματα υποχρεούνται να ενημερώνουν τους καταναλωτές για το αν δέχονται ηλεκτρονικές συναλλαγές ή όχι. Αυτό αφορά και όσα καταστήματα δέχονται συναλλαγές με POS, αλλά και όσα καταστήματα ΔΕ δέχονται συναλλαγές με POS. Αυτό γίνεται με ανάρτηση ενημερωτικής πινακίδας σε εμφανές σημείο στο κατάστημά σας. 

Σε περίπτωση ελέγχου, αν δεν έχετε τοποθετήσει την αντίστοιχη πινακίδα, το πρόστιμο ανέρχεται στα 1000 ευρώ.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού μας Tobacco Consulting, το οποίο λαμβάνετε στα καταστήματα/περίπτερά σας από τις εταιρείες Αφοί Πατσινακίδη, Φωκίδης ΑΒΕΕ και Γεφώξ ΑΕ, στην τελευταία σελίδα περιλαμβάνεται η πινακίδα για όσα καταστήματα/περίπτερα δεν έχουν βάλει τερματικό POS και δε δέχονται πληρωμές με κάρτες. 

 

Μπορείτε λοιπόν να την κόψετε, να την πλαστικοποιήσετε εάν θέλετε για να μη χαλάσει και να την τοποθετήσετε σε εμφανές σημείο της εισόδου του καταστήματος/περιπτέρου σας.
Ενδεικτικά σας δείχνουμε την πινακίδα, όπως είναι στη σελίδα του τεύχους, αλλά και περίπτωση συναδέλφου που τη χρησιμοποίησε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο (link) :

http://tobacco.com.gr/index.php/ct-menu-item-15/ct-menu-item-17/714-2017-02-01-14-03-33

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου