Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Άρθρο ΣΟΚ για τον πρόεδρο της ΝΔ

Ενημέρωση από Β.Λορετζάτο 
πηγη   periodista.gr
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
 Άρθρο ΣΟΚ για τον πρόεδρο της ΝΔ από την εφημερίδα του Βερολίνου
Ούτε στη Γερμανία περνά απαρατήρητο το απόλυτο παράδειγμα οικογενειοκρατίας που εκφράζεται στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ούτε βέβαια η οφθαλμοφανής έλλειψη ικανοτήτων ενός γόνου μιας από τις πλέον παλιές πολιτικές οικογένειες της χώρας.. Η εφημερίδα Die Welt αναλύει το βαθιά αντικοινωνικό, αντιδημοκρατικό και νεοφιλελεύθερο προφίλ του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και στέκεται στην έλλειψη ικανοτήτων του να σταθεί στο πολιτικό σκηνικό, όπως αυτό είναι δομημένο στην Ελλάδα.
Κατά την εφημερίδα του Βερολίνου εμπόδια στον κ. Μητσοτάκη για να γίνει πρωθυπουργός «στέκονται η συντηρητική και εχθρική στον εκσυγχρονισμό πτέρυγα του κόμματος του και η καταγωγή του. Προέρχεται από μια πλούσια, παλαιά πολιτική οικογένεια της χώρας. Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός. Γι αυτό και ορισμένοι Έλληνες αμφισβητούν την ικανότητά του για ανανέωση.»
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι «ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ανήκει στην φιλελεύθερη πτέρυγα του συντηρητικού κόμματος εμφανίζεται με ένα πρόγραμμα το οποίο ήταν πολύ αντιδημοφιλές. Είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων, των ιδιωτικοποίησεων και της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Στη συνέχεια εξηγεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να ελπίζει μόνο σε κάμψη των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και δεν μπορεί να πείσει, όχι απλά την ελληνική κοινωνία, αλλά ούτε το ίδιο του το κόμμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου