Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018 ΕΛ.Μ.Ε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018 ΕΛ.Μ.Ε.
1)-15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
2)-06 ΜΑΙΟΥ
3)16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
4)07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.Μ.Ε. ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΕΛ.Μ.Ε.-Red Monkey RC-Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Περιφέρειας Δ. Ελλάδος για την κατηγορία 1/8-off road buggy.
Διεξαγωγή-Συμμετοχές-Κανονισμοί.

Κυρίες-οι
Αυτό το γράμμα είναι ένα ενημερωτικό δελτίο σχετικά με την ως άνω κατηγορία αγώνων.
Έχει γίνει πλέον γνωστό ότι το Ετήσιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άλλαξε αγωνιστική δομή.
Η Ελλάδα χωρίστηκε σε 4 περιφέρειες.
Βόρεια Ελλάδα-Νότια Ελλάδα-Δυτική Ελλάδα και Στερεά Ελλάδα.
Κάθε Περιφέρεια δικαιούται 4 αγώνες. Μπορεί να τους μοιράσει όπως θέλει εφόσον υπάρχουν πίστες που έχουν εγκριθεί από την ΕΛ.Μ.Ε.
Στην δική μας περίπτωση(Δυτική Ελλάδα) για την φετινή χρονιά και οι
4 αγώνες θα διεξαχθούν στην πίστα της Red Monkey RC-Κρανιά-Αργοστόλι.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα:
1.Nα συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος, ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιφέρειες(σύνολο αγώνων 16) αλλά θα προσμετρηθούν οι 4 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ.
Αυτό σημαίνει πως ένας αγωνιζόμενος για οιοδήποτε λόγο που τον αφορά μπορεί να επιλέξει το που θα συμμετάσχει ελεύθερα. Δηλαδή:
Α)Ο κάτοικος Δυτικής Ελλάδος εάν αγωνισθεί ΚΑΙ στους 4 αγώνες της περιφέρειάς του και βγεί νικητής θεωρείται Πρωταθλητής Δυτικής
Ελλάδος και μαζί με τους δύο επόμενους(οι 3 πρώτοι έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό) έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στον τελικό όπου και εκεί αν έρθει πρώτος θα θεωρηθεί Πανελλήνιος Πρωταθλητής.
Β)Ο κάτοικος Δυτικής Ελλάδος που θα συμμετάσχει όπου θέλει ΑΛΛΑ χωρίς να κλείσει έναν κύκλο 4 αγώνων στην Περιφέρειά του και έρθει πρώτος χάνει το δικαίωμα του Πρωταθλητή της Περιφέρειάς του ΑΛΛΑ με την συμμετοχή του στον Τελικό –και εφόσον κερδίσει-θα θεωρηθεί Πανελλήνιος Πρωταθλητής.
Θωρητικά λοιπόν κάποιος που μπορεί να συμμετάσχει στα τοπικά πρωταθλήματα όλων των Περιφερειών αυτόματα, θα θεωρηθεί ως Πρωταθλητης Δ.Ελλάδος-Ν.Ελλάδος και ούτω καθ εξής.
Γ)Σε περίπτωση ισοβαθμίας στον Τελικό θα θεωρηθεί νικητής αυτός που θα έχει τους περισσότερους βαθμούς ΜΟΝΟ στον τελικό.
Δηλαδή,
Ο ΟΔΗΓΟΣ Α, έχει συγκεντρώσει 100 βαθμούς από τους 4 αγώνες των τοπικών διότι κατέλαβε την πρώτη θέση.Λαμβάνει μέρος στον τελικό και έρχεται στην δεύτερη θέση άρα παίρνει 96 βαθμούς.Σύνολο 196.
Ο ΟΔΗΓΟΣ Β, έχει συγκεντρώσει 96 βαθμούς απ τους 4 αγώνες των τοπικών διότι κατέλαβε την δεύτερη θέση.Λαμβάνει μέρος στον τελικό και έρχεται στην πρώτη θέση άρα παίρνει 100 βαθμούς.Σύνολο 196.
Πανελλήνιος Πρωταθλητής λοιπόν ανακηρύσσεται ο ΟΔΗΓΟΣ Β διότι στον τελικό πήρε 100 βαθμούς σε αντίθεση με τον ΟΔΗΓΟ Α που έλαβε 96 βαθμούς.
2.Για τους υπόλοιπους κανονισμούς του αγώνα ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΜΕ. στο πεδίο Κανονισμοί για την 1/8 κατηγορία off road buggy 2018.
3.Προϋποθέσεις συμμετοχής
Α)Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει την συμμετοχή τους
στην ΕΛ.Μ.Ε. που ανέρχεται στο ποσόν των 30 ευρώ ετησίως.
(Τα μέλη που έχουν ΕΞΟΦΛΕΙΣΕΙ εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.Μ.Ε.)
Β)Το κόστος συμμετοχής κάθε οδηγού για ΚΑΘΕ αγώνα ανέρχεται στα 22 ευρώ. Αυτό θα ΠΡΕΠΕΙ να έχει καταβληθεί τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την προπονητική ημέρα(ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΑΡΧΗ) ώστε αυτός με την σειρά του να αποστείλει την λίστα οδηγών στην ΕΛ.Μ.Ε. που με την σειρά της θα το ανακοινώσει στην ιστοσελίδα της πριν τον αγώνα.
Γ)Ο οδηγός είναι υποχρεωμένος να φέρει transponder συμβατό με την μονάδα μέτρησης γυρολογίου της πίστας μας (ΑΜΒ/MY LAP) και συγκεκριμένα το RC4 HYBRID.
Mετά την ανακοίνωση της ΕΛ.Μ.Ε. για το αγωνιστικό ημερολόγιο όλων των περιφερειών θ ανακοινώσουμε δυνατότητες και κόστος πρόσβασης στην πίστα μας.
Ευχαριστούμε
Red Monkey RC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου