Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

βρηκα τις ριζες μου! Φωτο από μεσολογγι


4 σχόλια:

  1. Τώρα εδώ που τα λέμε μάλλον ο Μεσολογγίτης βρήκε τσι ρίζες του από σένα φίλε Γεώργιε, χα χα.
    Γιατί Σουλιώτης Αρβανίτης και ψαράς δε βγαίνει, άμα ήτανε χασάπης το συζητάαμε. Μάλλον πέρασε από Κεφαλλονιά, τόνε εκπολιτίσαμε και αφού έγινε ψαράς επήε στο Μεσολόγγι.
    Ήπια πράματα και όχι χατζάρες πλέον!
    Εχτός και άμα τα πιάνει με ψαροντούφεκο οπότε τα παίρνω όλα πίσω.

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είχα μια κάρτα Ελένης και Γιώργου ΓΚΙΑΦΗΣ,ενώ χαιρετισμούς μου στέλνει υνεχεια ένας πωλητής ελιών. Κοντομηνάς Παναγής από το μεγάλο σπίτι μου σε Αθτολικο. Το περίεργο είναι ότι οι περισσότεροι ασχολούνται με ψαρέματα.Το πρώτο μας επώνυμο έμαθα ήταν Οικονόμου,κάτι που έχει να κάνει σε σχέση με το επάγγελμα που είχαν ,και πρέπει να ήταν σαν λογιστής εποχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι (λογικά πάντα), εύκολος ο συσχετισμός των δύο επιθέτων εκτός αν κάποτε επικράτησε κάποιο παρανόμι σαν επίθετο και συνέχεια φάρας.
    Για το δεύτερο κάποιες πληροφορίες που βρήκα και δε ξέρω αν σου είναι γνωστές:
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΘΑΡΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Φροντιστής του Οικου του Θεού Ιερεας επιφορτισμενος με την φροντίδα του Ναού.ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ ΤΟ 1683.ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΙΖΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ,-ΙΔΗΣ,-ΑΚΟΣ,-ΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

    Καλά σε έλεα εγώ τροπαιοφόρε Γεώργιε!

    Κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην με μπλεκεις με ιερατικα εχω αλεργια.εκει που το εχω στο dna μου ειναι τα μαθηματικα .οποτε μαλλον λογισταδες θα ητανε οι προγονοι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή