Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ BILD «ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ» ΜΥΡΤΟ & ΕΛΛΑΔΑ

1Τουριστικό αφιέρωμα στην Ελλάδα δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild στην ιστοσελίδα της με τίτλο «Μυστικά tips στην Ελλάδα- Μαγευτικοί κόλποι, πεζοπορικές διαδρομές κι ο καλύτερος μουσακάς».

Οπως γράφει η γερμανική εφημερίδα, «ο ελληνικός τουριστικός τομέας πέτυχε το 2017 ρεκόρ επισκεπτών καθώς και εσόδων. Πέρυσι την Ελλάδα επισκέφτηκαν περισσότεροι από 27 εκατ. τουρίστες- οι περισσότεροι, περίπου 3,7 εκατομμύρια ήταν Γερμανοί. Το γεγονός αυτό χαροποιεί τους ξενοδόχους και τους εστιάτορες. Όμως για τουρίστες γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ανακαλύψουν τα πραγματικά μυστικά tips».
Η Bild ζήτησε πληροφορίες από ταξιδιωτικούς πράκτορες και επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού. Αυτοί πρότειναν ως μυστικά συμβουλές για λίγους, μεταξύ άλλων: τον εθνικό δρυμό Βίκου- Αώου, τους κρυμμένους κολπίσκους της Δυτικής Κέρκυρας, τις πεζοπορικές διαδρομές του Ολύμπου και του Πηλίου, την παλιά πόλη της Ρόδου, ενώ στις ωραιότερες παραλίες της χώρας συγκαταλέγονται: το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, το Σαρακίνικο στη Μήλο, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, οι παραλίες των Παξών και των Αντίπαξων, ο Μπάλος και το φοινικόδασος Βάι στην Κρήτη, ο Σίμος στην Ελαφόνησο και η Βοϊδοκοιλιά στη Μεσσηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου