Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Δήμαρχος Κεφαλλονιάς σε Βελιγράδι και Σάμπατς

Φωτογραφία του Γιωργος Γκιαφης.Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης σε Βελιγράδι και Σαμπατς με τον Πρόεδρο της Κεδηκε Άγγελο Κωνσταντάκη και κανταδόρους από το νησί μας, στο πλαίσιο της ονοματοδοσίας δρόμου τους Σάμπατς σε «Αργοστόλι».Φωτογραφία του Γιωργος Γκιαφης.
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς σε Βελιγράδι και Σάμπατς 

Σημαντικές επαφές και επισκέψεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, σε Βελιγράδι και Σάμπατς, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της ονοματοδοσίας δρόμου του Σάμπατς σε "οδός Αργοστόλι". 

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί την Παρασκευή με τον Δήμαρχο του Βοζντοβατς, κ. Αλεξάντερ Σάβιτς και να επισκεφθεί χώρο όπου ο τελευταίος είχε συγκέντρωση με ηλικιωμένους. Επιπλέον, συμμετείχε σε δείπνο υποδοχής σε παραδοσιακό εστιατόριο του Βελιγραδίου και το Σάββατο ξεναγήθηκε σε σημαντικά μνημεία της σερβικής πρωτεύουσας, όπως το Μαυσωλείου του Γ. Μπ. Τίτο, την Βουλή και το Δημαρχείο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας φιλοξενήθηκε στην όμορφη πόλη του Σάμπατς και βρέθηκε σε τραπέζι που οργάνωσε η παραδοσιακή σχολή Abrasevic.
Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος (την Παρασκευή), ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ.  Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο κ. Κυριάκος Σταμούλης, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κ. Κώστας Γρηγορόπουλος και ο πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος.
Ο κ. Παρίσης έφυγε αεροπορικώς από την Σερβία εκτάκτως σήμερα το πρωί και στην τελετή ονοματοδοσίας του δρόμου του Σάμπατς εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κωνσταντάκη


https://www.youtube.com/watch?v=hbboESWHgnk



Αγγελος Κωνσταντακης Ο ύμνος της Κεφαλονιάς στο σαμπατς
Διαχείριση
 Όλο το ΘΕΑΤΡΟ τραγουδά ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
 Σύμπραξη μουσικής όλοι τραγουδάνε ελλαδα
Χορωδοι της κεδηκε με Σέρβους στην ορχηστρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου