Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Δελτίο Τύπου για Καρναβάλι 2018

yperiwnΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Συμμετοχή του ΥΠΕΡΙΩΝΑ στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι»

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ» συμμετείχε επιτυχώς και φέτος στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι 2018 με θέμα «SURVIVOR: Ληξούρι - Αργοστόλι» και με άρμα της ίδιας θεματολογίας. Στους συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνονται μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μέλη της Ένωσης και το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ».

Το άρμα της Ένωσης επιμελήθηκε και κατασκεύασε με ιδιαίτερο μεράκι η Κατασκευαστική του Δήμου Κεφαλονιάς στο Ληξούρι, η οποία αποτελείται από τον κ. Παναγή Παγώνη και τον κ. Κοσμά Βουτσινά, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους προσωπική έμπνευση δημιουργώντας ένα υπέροχο και προσεγμένο αποτέλεσμα.
Την πλατφόρμα για την υποστήριξη του άρματος μας την παραχώρησε ο κ. Γρηγόρης Βασιλάτος. Χωρίς την ευγενική του αυτή παραχώρηση θα ήταν αδύνατη και η μετακίνηση των μελών της Ένωσης και των ωφελούμενων του Κ.Δ.Η.Φ. με δυσκολία κίνησης.
Οδηγός στο όμορφο άρμα μας ήταν ο κ. Γεράσιμος Γιουλάτος, ο οποίος οδηγούσε το άρμα μας με υπομονή και ακολουθώντας εξαιρετικά τη ροή του προγράμματος του Καρναβαλιού, αλλά και των συμμετεχόντων μας. Ελπίζουμε να διασκέδασε και αυτός μαζί με εμάς!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό - βοηθητικό προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ. Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους αυτούς, που έδωσαν για άλλη μια φορά ζωή στη φετινή συμμετοχή της Ένωσης, αλλά και χαρά στους συμμετέχοντές της.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.,
Η Πρόεδρος


Σοφία Μαροπούλου - Ζαφειράτου
Η Γενική Γραμματέας


Γερασιμούλα Σταθάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου