Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Έφτασε η Κεφαλονίτικη αποστολή στη Σερβία -Θερμή υποδοχή στον Δήμαρχο [εικόνες]

Ανταπόκριση ekefalonia // 
Γιάννα Κουλουμπή -Γιάννης Πρασσίδης

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι αρχές του Δήμου Βόζντοβατς και του Σάμπατς στη Σερβία χθες το βράδυ στο Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση,σε δείπνο που του παρέθεσαν σε παραδοσιακό εστιατόριο. Το μενού περιελάμβανε τοπικά εδέσματα και άφθονο κρασί, καθώς και μουσική και τραγούδι. Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ.  Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο κ. Κυριάκος Σταμούλης, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Κώστας Γρηγορόπουλος και ο πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος.
Από τις Σερβικές αρχές ήταν παρόντες ο Δήμαρχος του Βόζντοβατς κ. Αλεξάντερ Σάβιτς , ο πρόεδρος του δημοτικού του συμβουλίου κ. Αλεξάντερ Μίρκοβιτς και άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίς το απόγευμα οι ίδιοι καθώς και βουλευτές της περιοχής, με πλήθος κόσμου, υποδέχτηκαν τον δήμαρχο με χορούς, τραγούδια και λουλούδια.
πηγη
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι αρχές του Δήμου Βόζντοβατς και του Σάμπατς στη Σερβία χθες το βράδυ στο Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση,σε δείπνο…
EKEFALONIA.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου