Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Έμοιαζε να είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Παρασκευή πρωί, γύρω στις 9, κατευθύνομαι προς το Σύνταγμα για ένα επαγγελματικό ραντεβού.




Από μακριά μου φάνηκε ασυνήθιστο το πλήθος κόσμου που βρισκόταν συγκεντρωμένο στην πλατεία Συντάγματος. Όσο πλησίαζα, κατάλαβα πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει.

«Τον είδες τον μετεωρίτη στην πλατεία;» άκουσα να ρωτά ένας νεαρός τον φίλο του. Είπε μετεωρίτης; Σκέφτηκα πως απλά δεν άκουσα καλά. Λάθος.


Όσο προχωρούσα, τόσο πιο συχνά άκουγα την ίδια λέξη από τα στόματα των περαστικών. Δεν είχε περάσει λίγος καιρός από τις θεωρίες που ήθελαν να έρχεται το τέλος του κόσμου και άκουγα για μετεωρίτη στο κέντρο της Αθήνας!



Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα δευτερόλεπτα και ξαφνικά ξεπρόβαλε μπροστά στα μάτια μου ένας αστροναύτης ως άλλος Μπρους Γουίλις, ξυπνώντας μου μνήμες «Αρμαγεδδών». Μα τι συμβαίνει;


Λίγο αργότερα βρέθηκα και εγώ μπροστά στο «αγνώστου ταυτότητας» αντικείμενο που είχε ήδη γίνει talk of the town!

Ξαφνιάστηκα και χαμογέλασα όταν κατάλαβα πως ευτυχώς δεν πρόκειται για αληθινό μετεωρίτη αλλά για εντυπωσιακή κατασκευή που δημιουργήθηκε με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Με μια εξαιρετικά πρωτότυπη καμπάνια η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας μας υπενθύμισε πως τα πάντα μπορούν να συμβούν εκεί που δεν το περιμένεις!


Μπροστά στο απρόσμενο θέαμα, όσοι βρεθήκαμε στην πλατεία Συντάγματος συνειδητοποιήσαμε πως η ζωή είναι πάντα απρόβλεπτη και οφείλουμε να είμαστε ψυχολογικά και πρακτικά προετοιμασμένοι για αυτό.

Με κεντρικό σύνθημα «ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω», η ανατρεπτική καμπάνια είχε στόχο να μας ευαισθητοποιήσει για τη μέγιστη σημασία της ασφάλισης,





προσπαθώντας να ενισχύσει την ασφαλιστική συνείδηση στην Ελλάδα, που κατέχει τα πιο χαμηλά ποσοστά συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες…
ΠΗΓΗ aitoloakarnania247.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου