Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ,ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1986 είναι 24 χρονών γιός του Παναγή (Λιωτός) και της Δήμητρας Αντζουλάτου. Μένει μόνιμα στον Πόρο με την οικογένειά του. Το 2004 τελείωσε το 2ο Πειραματικό Λυκειο Αθήνας, εν συνεχεία φοίτησε στο Τει Ιονίων Νήσων στο Ληξούρι στο τμήμα Μουσικής παραγωγής.
Από την ηλικία των 6 ετών ασχολήθηκε δραστήρια με την μουσική και συγκεκριμένα με το Πιάνο έχοντας για δασκάλους μεγάλους σολίστ όπως η Έφη Αγραφιώτη και άλλους αναγνωρισμένους πιανίστες.
Κατέχει τα πτυχία: “Πτυχίο ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης , Φούγκας”, “ Πτυχίο και Διπλωμα Πιάνου”, όλα με Άριστα ενω, σαν καθηγητής μουσικής ασκεί το επάγγελμά του σε μεγάλα ωδεία.Από εφηβική ηλικία ασχολήθηκε με την πολιτική. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ ενώ έχει αντιπροσωπεύσει την παράταξη στο 6 Συνέδριο Νεολάιας ΠΑΣΟΚ Δεκεμβριος 2004 Αθήνα (ΟΑΚΑ), έχει διατελέσει γραμματέας της φοιτητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΠ) στο Τει που φοίτησε. Ήταν μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής νεολαίας ΠΑΣΟΚ Δυτ. Ελλάδας, μέλος του πολιτικού γραφειου του πρ. Υπουργού Γεράσιμου Αρσένη στις Εθνικές εκλογές του 2007, μέλος της Επιτροπής εκλογικού αγώνα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στις Εθνικές εκλογές του 2007. Στον τόπο του έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στον Πολιτιστικό Σύλλογο “ Ο Πρόνησσος” διδάσκοντας τα παιδιά του Πόρου πιάνο και θεωρία δωρεάν το 2009. Το καλοκαίρι του 2010 σε ρεσιτάλ πιάνου που παρέθεσε τιμήθηκε ιδιαίτερα με την αθρόα παρουσία του κοινού. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μεγάλη αγάπη στον τόπο του, μεγάλη πολιτική δράση και κοινωνικές ευαισθησίες.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ.
http://www.markoskotsilinis.gr
ή  στο ακόλουθο συνδεσμό του μπλόκ μου
http://porosnews.blogspot.com/2010/09/120.html
 ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη,,,
http://porosnews.blogspot.com/2010/09/blog-post_8761.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου