Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Στο Ανώτατο Συμβούλιο χορού η σχολή 'Art & Style' Dance Studio Γαλιατσάτου Όλγα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Μεγάλη επιτυχία αλλά και αναγνώριση για την σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio της κας Γαλιατσάτου Όλγας αποτελεί το γεγονός ότι είναι πλέον επίσημο μέλος του Διεθνούς Ανωτάτου Συμβουλίου Χορού CID.

Μετά την είσοδο της πριν λίγους μήνες στην Παγκόσμια  και Πανελλήνια χοροαθλητική ομοσπονδία IDO όπου διακρίθηκε ως 3 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος κ 2η στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα , έρχεται τώρα η επιβράβευση από το Ανώτατο Συμβούλιο Χορού να επισφραγίσει την επιτυχία.
Η σχολή χορού της κας Γαλιατσάτου έχει πλέον το δικαίωμα να εκδίδει πιστοποιητικά διπλώματα χορού εκ μέρους του CID στους μαθητές της κατόπιν ορισμένων ωρών φοίτησης στην σχολή.Είναι μια νέα προοπτική για τα παιδιά της Κεφαλονιάς.
 Ταυτόχρονα η σχολή συνεχίζει και την αθλητική και καλλιτεχνική της δράση προετοιμάζοντας ολοχρονικά τους μαθητές για την διεξαγωγή χορευτικών παραστάσεων αλλά και συμμετοχή σε διαγωνισμούς και πρωταθλήματα χορού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Στην σχολή διδάσκονται πολλά είδη χορού όπως Σύγχρονο χορογραφημένο , Μοντέρνος χορός , Μουσικοκινητική αγωγή (για παιδιά προσχολικής ηλικίας), Ευρωπαϊκοί και Λάτιν χοροί , Οριεντάλ , Μαζορέτες-Cheerleading , Pole Dancing , Ελληνικοί λαϊκοί χορογραφημένοι , χορογραφίες γάμων-εκδηλώσεων.Τμήματα ενηλίκων και Παιδικά από 3 ετών.

Οι εγγραφές ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου.Η έναρξη των μαθημάτων από τις 12 Σεπτεμβρίου.
Η γραμματεία της σχολής δέχεται καθημερινά 18:00-21:00.
Οδός Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 11 κ Ηπείρου Αργοστόλι.
Τηλ.6950569237

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου