Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

διευκρινήσεις για τον ρόλο του ΣΔ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζουμε ότι φέτος ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς καταβάλει μία λίαν κοπιαστική προσπάθεια, να προβάλει , να αναδείξει και να υποστηρίξει τους υφιστάμενους  αγώνες στο νησί μας, που διοργανώνονται από τους τοπικούς συλλόγους σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ.
Η παρέμβασή μας αφορά καθαρά στην παροχή συντονιστικής, οργανωτικής ή γραμματειακής υποστήριξης κατά περίπτωση, στις επαφές, προβολή και κοινοποίηση του δρομικού γεγονότος προκειμένου αυτό να αποτελέσει δέλεαρ προσέλκυσης αθλητών και επισκεπτών.
Η ανάμειξη μας περιορίζεται στα διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα  και όχι στην οικονομική κάλυψη των γεγονότων και ο σκοπός της παρέμβασής μας, είναι όλος αυτός ο κόπος, όλα αυτά τα αγωνιστικά δρομικά γεγονότα πλέον των 20 στον αριθμό να προσφέρουν ανταποδοτικά τόσο στις περιοχές που τα πραγματοποιούν όσο και στο νησί μας γενικότερα.

Θα ήταν δε ευχής έργο να επιτύχουμε  ένα ικανοποιητικό πακέτο διαμονής, μετακίνησης, σίτισης  προκειμένου πλέον το νησί μας να επιλέγεται ως δρομικός προορισμός διακοπών ολοχρονικά αλλά και σε περιοχές που ξεφεύγουν από την έννοια του συνήθους πόλου έλξεως του τουριστικού κοινού. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και περί αυτού πασχίζουμε.
Ο αγώνας που αφορά καθαρά ευθύνη του συλλόγου μας είναι η γύρα Αργοστόλι-Ληξούρι που φέτος διεξάγεται τις 2 Οκτωβρίου.
Η φετινή προβολή όλων των αγώνων δρόμου σε τόση έκταση και με τόσο ζήλο, υπηρετεί την παρουσίαση και προβολή των περιοχών στις οποίες διεξάγονται, οι οποίες αν και πανέμορφες παραμένουν κρυμμένες επιμελώς στην σκιά των δημοφιλών θέρετρων της νήσου μας.
Επίσης αποτελεί ένα κάλεσμα για κάτι διαφορετικό, κάτι που μπορεί να προσδώσει στον τόπο μας μία ταυτότητα, μία ταυτότητα αναγνωρίσιμη, που να μας διαφοροποιεί από άλλες περιοχές με κοινές παροχές και ανάλογο τουριστικό προϊόν.
Ακούγεται αιρετικό αλλά έως της παρούσης ούτε τα τοπικά προϊόντα, ούτε τα σπάνια ενδημικά είδη, ούτε η ιστορία και ο πολιτισμός αξιοποιήθηκαν έτσι ώστε να αποτελέσουν το εργαλείο για αυτήν την ζωτικής σημασίας ειδοποιό μας «διαφορά», τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που αναζητάμε για το νησί μας.
Προσπαθούμε λοιπόν κι εμείς  κι αν καταφέρουμε κάτι ας είναι καλοδεχούμενο.!
Με εκτίμηση
Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΜΟΛΗ Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου