Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αργοστόλι 22/8/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
Μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε η Δημοτική Αρχή Παρίση προσπαθεί με κύρια χαρακτηριστικά το μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και τον σωστό προγραμματισμό να δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των Κεφαλονιτών.

Μεγάλες ανάγκες και αιτήματα υπάρχουν στα σχολεία του νησιού μας οπότε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , παρά τα μικρά κονδύλια που καλείται να διαχειριστεί αποδεικνύεται αποτελεσματική εκεί που χρειάζεται.
Πρόσφατα ικανοποιήθηκαν δύο σημαντικά αιτήματα που αφορούσαν στο Γυμνάσιο Μεσοβουνίων στην Έρισσο και στο Πετρίτσειο Γυμνάσιο Ληξουρίου.
Στο Γυμνάσιο Μεσοβουνίων τοποθετήθηκε ακρυλικό δάπεδο στο γήπεδο, ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που πραγματοποιήθηκε με δαπάνες από τη Σχολική Επιτροπή β/θμιας εκπαίδευσης.
Η πρόεδρος Μαρία Κουνάδη και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσιβέλης στην επίσκεψή τους στο Γυμνάσιο Μεσοβουνίων το Μάϊο είχαν δώσει την υπόσχεση και την κράτησαν , ενώ ένα άλλο μεγάλο ζήτημα που έχει να κάνει με τις αίθουσες διδασκαλίας έχει δρομολογηθεί και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν δύο αίθουσες προκάτ για να λυθεί το πρόβλημα στέγασης.
Στο Πετρίτσειο Γυμνάσιο Ληξουρίου (φιλοξενείται στο χώρο του ΕΠΑΛ) έγινε επίσης τοποθέτηση ακρυλικού δαπέδου στα γήπεδα του μπάσκετ και του βόλεϋ αφού κι αυτό είχαν υποσχεθεί η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος και συνεργάστηκαν άψογα με το διευθυντή του σχολείου κύριο Παπαδάτο Σπύρο ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ της σχολικής επιτροπής.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθεί και η καινούρια μπασκέτα στο χώρο που επιλέχθηκε μετά από υπόδειξη του διευθυντή.
Σειρά παίρνουν κι άλλα σχολεία με αυτό της Πάστρας 
να είναι το επόμενο για την τοποθέτηση ακρυλικού δαπέδου κάτι που μειώνει στο ελάχιστο τον κίνδυνο τραυματισμών των μαθητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου